Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Θλίψη στη διεθνή μουσική σκηνή: Έφυγε από τη ζωή η Τίνα Τάρνερ

- Advertisement -

Η «γιαγιά της ροκ» πέθανε σε ηλικία 83 χρόνων στο σπίτι της κοντά στη Ζυρίχη, δήλωσε εκπρόσωπός της.

Η διεθνής μουσική σκηνή πενθεί τον χαμό της Τίνας Τάρνερ. Η «γιαγιά της ροκ» έφυγε στα 83 της χρόνια και την είδηση ανακοίνωσε την Τετάρτη εκπρόσωπός της.

Στην ανακοίνωσή του ανέφερε πως «έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδινε για την υγεία της».

«Η Τίνα Τάρνερ, η “βασίλισσα του Rock’n Roll” έφυγε σήμερα ειρηνικά, σε ηλικία 83 ετών, καθώς έδινε μάχη για την υγεία της εδώ και χρόνια. Πέθανε στο σπίτι της στο Küsnacht κοντά στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Μαζί της, ο κόσμος χάνει έναν θρύλο της μουσικής και ένα πρότυπο», αναφέρει η ανακοίνωση.

H Τίνα Τέρνερ, η «Βασίλισσα της Rock ‘n’ Roll», ήταν μία από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες όλων των εποχών, γνωστή για επιτυχίες όπως το «What’s Love Got to Do with It» και «(Simply) The Best».

 

Πηγή: voria.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Mεγάλη καλλιτέχνιδα. Χόρεψαν με τα τραγούδια της πολύ οι σημερινοί 55άρηδες με 60άρηδες, όσοι ξέρουν και αγγλικά, τα τραγουδούσαν κιόλας, όσοι όχι, απλά θα τη θυμούνται με θλίψη, όπως και τον Σάββα Θεοδωρίδη.

  2. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Καλοκαίρι 1990 η θρυλική γιαγιά του ροκ είχε έρθει σε συναυλία στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Νέα Φιλαδέλφεια σε διοργάνωση της Pepci cola !!Ειχα βρει εισητηρια με τον φίλο μου τον Δημήτρη από τον πατέρα του που δουλευε στην Pepcico στο Λουτρακι και είχαν δώσει εισητηρια στο προσωπικό κάτι τέτοιο έχουν περάσει και πολλά χρόνια !!Θυμαμε είχαμε ανεβεί πάνω στο πάγκο των αναπληρωματικών και είχαμε καλή θεα !Φανταστικη στην σκηνή τι να λεμε τώρα !Εντυπωση μου έκανε ότι περίπου σε 1:30 ώρα συναυλίας άλλαξε 3 φορές ρούχα !!Μεγαλη φωνή ,μια κατηγορία μόνη της !Ρε εσυ 09 16 τραβα να κανείς κανα μπάνιο !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog