Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λιμάνι Πειραιά: Στη «φάκα» της ΑΑΔΕ 420 κιλά κοκαΐνης αξίας 14,4 εκ. ευρώ

- Advertisement -
  • Οι ελεγκτές αξιοποίησαν το ειδικό λογισμικό ανάλυσης κινδύνου και στόχευσαν για έλεγχο κοντέινερ, στο λιμάνι του Πειραιά, που προερχόταν από την Κόστα Ρίκα και είχε τελικό προορισμό τη Γεωργία. Το φορτίο, που είχε δηλωθεί, ήταν κιβώτια με ανανά.

Οι άνδρες της Δίωξης Λαθρεμπορίου χρησιμοποίησαν το ειδικό μηχάνημα Χ-RAY και, μαζί με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο – ανιχνευτή ναρκωτικών ουσιών, Iris, βρήκαν ότι, ανάμεσα στα φρούτα, ήταν κρυμμένα 419,2 κιλά κοκαΐνης, αξίας 14,4 εκατομμυρίων ευρώ, σε 297 ειδικά τοποθετημένες συσκευασίες.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν και υπάλληλοι της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος.

Για την υπόθεση ενημερώθηκαν οι Εισαγγελικές Αρχές. H προανάκριση για τον εντοπισμό των εμπλεκόμενων προσώπων διενεργείται από το Γ’ Τελωνείο Πειραιά.

 

dnews

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντρεας Λεκκας Ουαλλια 🏆🏆Αν θέλουν οι αρχές μπορούν να κάνουν σωστά την δουλειά τους !!Γενικα μιλάω !!Δεν είναι της ώρας να το αναλύσω λίγο πολύ τα γνωριζουμε όλοι πως δουλεύουν οι αρχές στην ωραία μας πατρίδα !!Τωρα γιατί τα λες αυτό ρε Αντρικό στα καλά καθούμενα ??Ειδα κάτι και για αυτο το γράφω !!Ειδα Λοιπον σήμερα ότι οι αρχές συνέλαβαν κάποιον 37 χρόνο που είχε αρχίσει το γνωστό μυνημα για τον» Μητσοτακη μπιπ «😃😃Έψαξαν εκεί στα ιντερνετικα κόλπα και τον βρηκαν αυτόν που άρχισε ολο αυτο με το γνωστό σύνθημα !οπως καταλαβαινετε θα του τον κοψουν το «πισινό «Ο συγκεκριμένος δεν το έγραψε ετσι απλα αλλά από ότι φαινετε ήταν «οργανωμένο «και σίγουρα θα βγει και λαβράκι !Θα το παρακολουθώ το θέμα έχει ψωμί που λεμε !!

  2. Καλέ μου φίλε Αντρέα, καλήν σου εσπέραν! Αλήθεια, τι κάτσαμε και σπουδάσαμε υποκλοπείς και αρχικοριοί? Τι κάναμε, επί τούτου, πανεπιστημιακήν ενασχόληση και διατριβή? Ε, όχι δα, και να πάνε τζάμπα, οι θυσίες μας, αυτές. Εδώ παρακολουθούσαμε κοτζάμ αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, κοτζάμ δημοσιογράφους, αλλά και πολλά δικά μας στελέχη, κοινώς το άπαν σύμπαν, εις τον 37χρονο, αυτόν υβριστή και συκοφάντη μας, θα κολλάγαμε και δεν θα τον ανακαλύπταμε, εντοπίζαμε και συλλαμβάναμε?! Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog