Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Παντελέου ζητά από το δήμο δικηγόρο σε δίκη εναντίον του Κωστή Σταυρόπουλου

- Advertisement -

Ο πρώην αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ.Κώστας Παντελέου ζητά από το δήμο να διορίσει δικηγόρο ώστε να τον υπερασπιστεί σε δίκη έναντι του δημοτικού συμβούλου, Κωστή Σταυρόπουλου για τις καταγγελίες που είχε κάνει ο δεύτερος και αφορούσαν σε εργασίες αγροτικής οδοποιΐας  στο Φλάμπουρο!

 

Στις 18 Μαΐου 2020 οι δύο σύμβουλοι αλληλομηνύθηκαν με τον Κώστα Σταυρόπουλο να δηλώνει τόtε στο Loutrakiblog.gr 

Εμαθα ότι γίνονται εργασίες ασφαλτόστρωσης στο Φλάμπουρο και πήγα να ρωτήσω τι γίνεται. Κάλεσα την αστυνομία αμέσως για τους εξής λόγους: Ο δρόμος που υπάρχει εκεί, είναι ένα μικτό σύστημα, αλλού είναι παραλία, αλλού είναι αιγιαλός και αλλού είναι ιδιοκτησίες. Στον αιγιαλό δεν μπορείς να ασφαλτοστρώσεις.  Τηλεφώνησα και στον κ. Καπετανόπουλο (εργολάβο) ο οποίος μου απάντησε ότι δεν έχει ιδέα ότι γίνεται αυτό το έργο.

Υπέβαλλα μήνυση στον αντιδήμαρχο κ. Παντελέου

Σε τοποθέτησή του στο Δημοτικό συμβούλιο, ο Κωστής Σταυρόπουλος ανέφερε

 Υπόσχομαι ότι δεν πρόκειται ποτέ να αφήσω τον τόπο μου να γίνει ρημάδι. «Δέχομαι απειλές», κατέληξε αφήνοντάς τους όλους εμβρόντητους.

 

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Δημήτρης Βασιλείου, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, κάνοντας λόγο για Καμόρα και ζήτησε από τον Κωστή Σταυρόπουλο να διευκρινήσει σε ποιόν αναφέρεται.

 

“Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η έκπληξη; Έχει μηνυθεί πάλι δημοτικός σύμβουλος για τις παρεμβάσεις του; Δεν είμαι ο μόνος που έχει απειληθεί. Τα θέματα που έχω θίξει και έχω ανοίξει και τα κρατάω ανοιχτά είναι γνωστά. Όποιος καταλαβαίνει καταλαβαίνει. Έχουν ενημερωθεί οι Αρχές και είναι σε γνώση τους τα πάντα”. τόνισε λαμβάνοντας και πάλι το λόγο ο Κωστής Σταυρόπουλος.

 

 

Δείτε την αίτηση του Κ.Παντελέου προς την Οικονομική Επιτροπή.

 

Οπως διαβάσατε ο κ. Παντελέου ήθελε να υπερασπιστεί τα δημοτικά συμφέροντα! Τα δημοτικά συμφέροντα δεν υπερασπίζονται σύροντας συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους στα δικαστήρια. Οι όποιες αντιπαραθέσεις λύνονται μέσα στο θεσμικό όργανο. Δε σύρεις το δήμο με δικά του έξοδα στα δικαστήρια για ένα γινάτι. Τα χρήματα είναι των δημοτών, κανενός αιρετού θεωρούμε!

Αν είσαι και ευκατάστατος τότε σου δίνεται η ευκαιρία να μην χρησιμοποιήσεις δημοτικό χρήμα για την υπεράσπισή σου! Μια παράσταση νομικού μπορείς να την πληρώσεις! Τότε δίνεις το παράδειγμα ότι ενδιαφέρεσαι για τα δημοτικά συμφέροντα, κατά τα λοιπά, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Ο δήμος στην Οικονομική επιτροπή φέρει ως θέμα την λήψη απόφασης για την εκπροσώπησή του από πληρεξουσιο δικηγόρο, ώστε να κινηθεί εναντίον έτερου δημοτικού συμβούλου, δηλαδη του Κωστή Σταυρόπουλου.

Δείτε την πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής (5ο Θέμα)

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-20η (1)

 

Το πολιτικό ανάστημα του Κώστα Παντελέου… το νανώδες (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι σημαίνει ανώνυμος σε αυτά που του λέτε γιατί δεν βάζετε το όνομα σας ? άντε να σας πιστέψω και εγώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog