Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συνελήφθησαν οι κουκουλοφόροι που είχαν ρημάξει Λουτράκι (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -
  • Από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου, σε συνεργασία με τα Αστυνομικό Τμήματα Λουτρακίου  εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας είχαν διαπράξει ληστείες, κλοπές και απόπειρες κλοπών.

Διαβάστε Λουτράκι: Κουκουλοφόροι κυκλοφορούν στην περιοχή της Pepsico

Συγκεκριμένα για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν τρία άτομα  , μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.
Από την εγκληματική τους δράση είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, που ξεπερνά τις 20,000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες σύμφωνα με πληροφορίες του Loutrakiblog.gr είναι Ρομά ηλικίας μέχρι 25 ετών και δρούσαν στο Λουτράκι με το άσπρο αυτοκίνητο, με το οποίο μετακινούνταν στην περιοχή.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, ληστεία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται ένα ακόμη άτομο, το οποίο καταζητείται.

Οι Αστυνομικοί του Λουτρακίου σε συνεργασία με την Ασφάλεια της Κορίνθου αξιοποίησαν κατάλληλα και συνδυαστικά τα στοιχεία και προχώρησαν στις συλλήψεις.

Τουλάχιστον από 7η-4-2023 έως την 23-5-2023 είχαν ρημάξει επτά οικίες στο Λουτράκι και συγκεκριμένα στην περιοχή Λειβαδάκι και στην οδό Αιγαίου αλλά και στην Κόρινθο, σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ Αν οτιδήποτε σας  κινήσει υποψίες στη γειτονιά σας, καλέστε αμέσως το Αστυνομικό Τμήμα στο 2744063000.

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χαρά θέλω σέ παρακαλώ το ενδιαφέρον σου για το γεγονός ότι είναι χωρίς νερό ή Περαχώρα από το βράδυ του Σαββάτου και ώρα 8+30χωρις νερό αν είναι δυνατόν σέ παρακαλώ για τίς όποιες ενέργειες που θα βοηθήσουν ώστε να έρθει τό βασικότερο αγαθό στις βρύσες μας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  2. Τον άλλον τον Αλβανό που “έφαγε” τους ανθρώπους στο Λουτράκι παλιότερα , τον φαρμακοποιό και την Ουκρανή τον πιάσανε? Έχετε κανένα νέο?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog