Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Βέλο: Πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω στη μέση του δρόμου ανήλικοι με πεταλούδες

- Advertisement -

Ανήλικοι κυκλοφορούσαν με ”πεταλούδα” στο κλειστό γυμναστήριο Βέλου – Χειροπέδες σε 6 άτομα από αστυνομικούς του Τμήματος Βέλου-Βόχας και της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων.

Συνελήφθησαν, χθες (27.5.2023) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων (Ο.Ε.Ε.), σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, τρεις (3) ανήλικοι αλλοδαποί, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- μαχαίρια (τύπου πεταλούδα), με μήκη λάμας -10- εκατοστά.

Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν -3- αλλοδαποί, γονείς των ανωτέρω ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας.

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 3 ανήλικοι αλλοδαποί, λέει? Δεν είναι τίποτα. Η πολυπολιτισμικότητα που μας έφερε ο τσίπρας. Ας τον ψηφίσουμε, για να γίνουν οι 3 αλλοδαποί, στρατιές ολόκληρες και να μην μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ούτε το πρωί. Όταν οι τούρκοι προσπαθούσαν να γκρεμίσουν τον φράκτη μας για να μπουν μέσα 150.000 μετανάστες, στελέχη του σύριζα έδειξαν ξεκάθαρα αλληλεγγύη υπέρ τους!!!!! Λίγο μνήμη χρειάζεται.

  2. Έλαβε χώρα προχθές, μια διπλή εκτέλεση “ξεκαθαρίσματος λογαριασμών”, αναμεταξύ μπράβων, μαφιόζων και νονών της νύχτας και του υποκόσμου, εκεί στον Κορυδαλλό. Ωραία και λοιπόν? Τι το παράξενο, παράδοξο και πρότυπο θα μου πείτε συνέβει εδώ, όταν ήδη έχουμε φτάσει, ως χώρα εδώ και καιρό, εις το έσχατο πλέον, κατάντημα και σημείο, να μας “ζηλεύουν” κράτη, πόλεις και περιοχές, όπως η Κολομβία, το Μεχικό, η Ονδούρα, η Νικαράγουα, το Ναϊρόμπι, το Ελ Ντοράντο, το Σικάγο, το Λας Βέγκας, το Τέξας, η Σικελία, το Παλέρμο, γι’ αυτήν μας, την κλιμακούμενη, εντεινόμενη, αυξανόμενη, καθώς επίσης και καλπάζουσα, εγκληματικότητα. Και όμως, το παράξενο, παράδοξο και πρότυπο, έγκειται στο γεγονός, πως ενώ ο ένας εκ των δύο αυτών δολοφονηθέντων, ήταν… διαπιστευμένος (κοινώς πρωτοπαλίκαρο), του προέδρου του Ολυμπιακού, αλλά και μεγαλοκαναλάρχη, του Ευάγγελου Μαρινάκη, (και προσέξτε: βαρυνόμενος μάλιστα αυτός, και με την ενεργό, αλλά και άμεση συμετοχή του, στην δολοφονία οπαδού του Παναθηναϊκού, που συνέβει αυτή προ περίπου δεκαπέντε ετών, στην Λεωφόρο Λαυρίου, συγκεκριμένα), συγχρόνως εκινείτο συνεχώς αυτός (ο προχθεσινός δολοφονηθείς, δηλαδή), και με το τεθωρακισμένο και αλεξίσφαιρο αυτοκίνητο, του προέδρου του… Παναθηναϊκού(!!), αλλά και ετέρου μεγαλοκαναλάρχη, του Ιωάννη Αλαφούζου!!! Μάλιστα – ετούτα λοιπόν, όλα τα υπέροχα, όμορφα και ωραία, συμβαίνουν εις την σημερινή μας Ελλαδίτσα, του 2023… Τασος

    • Υποκοσμος και παρανομιες υπαρχουν σε ολα τα μερη του πλανητη.Δεν υπαρχουν κυκλωματα και συμμοριες στην Γερμανια και στην Γαλλια;Δεν υπαρχουν δολοοφονιες και ξεκαθαρισματα στην Ισπανια.
      Πιπιλατε μια καραμελα οτι εχουμε γινει Κολομβια και …μπιπ η φατμε στο γενι τζαμι.
      Ετσι ειναι το χρημα διαφθειρει παγκοσμιως.
      Αγγελικα πλασμενες χωρες και λαοι δεν υπαρχουνν.deal with it.
      Τουλαχιστον ας αλληλοεξοντωνονταιμεταξυ τους.
      Και οσο για τον νεκρο της Λαυριου οσο κριμα και αν ειναι να χανεται μια ζωη,για αυτο βρισκοταν εκει,για να τις παιξει για την ομαδα του και να σφαχτουν μεταξυ τος,ραντεβου ειχαν δεν ηταν ενεδρα..οποιος δεν θελει να μπλεξει δεν μπλεκει

  3. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Περίπου τα ίδια που σχολίασε ο φίλος ο ΜΑΧ ειχα γράψει προς τον φίλο τον Τάσο για το σχόλιο του !!Δεν νομίζω να κόπηκε αλλά μαλλον δεν το έστειλα !Τα ειπε σωστά ο ΜΑΧ !Κυκλωματα ,συμμορίες ,ξεκαθάρισμα λογαριασμών κλπ γίνονται παντου και αν έχεις μπλέξει δύσκολα ξεμπλέχεις !!Για τον φίλο τον Τάσο !!ειχα αναφερθεί για τους σωματοφύλακες ,μπράβους αν προτιμάει ,και όπως πάντα έριξε τις σπόντες προς τον αγαπημένο του Μαρινάκη !!Οι περισοτεροι μπράβοι των» μεγάλων «έχουν ποινικό μητρώο σαν του Ράμπο του ταριφα που τον αποκαλούσαν !!Αντε γεια μας

  4. Αγαπητέ και φίλε Max, ναι πράγματι, και στις Γερμανίες, και στις Γαλλίες και στις Ισπανιές και στις Βρετανίες, και οπουδήποτε αλλού, (όπως λες), υπάρχουν και εκεί συμμορίες, κυκλώματα, μαφίες, ξεκαθαρίσματα και δολοφονίες, μόνο που ετούτες η χώρες που αναφέρεις, έχουν, ως επί το πλείστον, τον πενταπλάσιο – εξαπλάσιο, τουλάχιστον, πληθυσμό, απ’ ο,τι ετούτη η δικιά μας χώρα, η Ελλαδίτσα, (σαφέστατα, αλλά και οποσδήποτε, έχει και αυτό την σημασία του), και άλλωστε εμείς το συνηθίζουμε, αλλά και τα καταφέρνουμε εις σ’ όλα τα αρνητικά, άσχημα, κατακριτέα, δυσάρεστα, απαράδεκτα και “κακώς κείμενα”, να διατηρούμε πάντοτε τα ηνία και τα πρωτεία, ως χώρα και ως κοινωνία… Εγώ πάντως, τον πιο πάνω αυτόν σχόλιασμό μου, τον εξέφρασα και τον διατύπωσα περισσότερο, για να επισημάνω και να καταδείξω, ετούτο το εξής… ασυμβίβαστο: την τουλάχιστον παράξενη, παράδοξη, περίεργη, μυστηριώδη, ανάρμοστη, όσο επίσης και προκλητική σχέση μεταξύ των ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ… αιωνίων αυτών αντιπάλων (του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ), μεγαλοπροέδρων, μεγαλοκαναλαρχών, μεγαλοεφοπλιστών (Μαρινάκης & Αλαφούζος, εν προκειμένω), όπου και όπως αποδεικνύεται τελικώς, και με βάση, δηλαδή, και αυτό το τραγικό γεγονός και περιστατικό, τους συνδέει και τους ενώνει αυτούς τους δυό, εκτός όλων των άλλων, και του “Κορυδαλλού ο νεκρός”… Τασος

    • μην μπερδευεις την ιστορια των 2 ομαδων,με τις εκαστοτε διοικησεις τους.
      το γιατι αυτες οι 2 ομαδες ειναι αιωνιοι αντιπαλοι ειναι γνωστο και με ενα google search μορεις να το βρεις.
      Δεν υπαρχει αυτη η αντιπαλοτητα γιατι ειναι προεδροι ο Μαρινακης και ο Αλαφουζος ή πιο παλια ο Κοκκαλης και οι Βαρδινογιαννηδες.
      “Καθαροι προεδροι” ειδικα στο συγκεκριμενο σπορ (οχι μονο στην Ελλαδα,αλλα αφου εδω γεννηθηκαμε και ζουμε ας μιλησουμε για αυτα που ξερουμε καλυτερα) δεν υπαρχουν.
      Ολοι εχουν λαδιες αλλοι περισσοτερες αλλοι λιγοτερες,απλα οσο πιο “μεγαλς” τοσο περισσοτερους αντιπαλους εχεις τοσο πιο ευκολα βγαινουν.
      Και ακριβως για αυτο το λογο δημιουργουνται κατα καιρο διαφορες λυκοφιλιες.
      Το οτι υπαρχει μια τετοια (αλλα ακομα και αν ειναι κανονικη φιλια),δεν σημαινει οτι οι δυο ομαδες συνδεονται μεταξυ τους και εχουν οποιαδηποτε ενωση.
      Ακομα και σε αθλητικα πλαισια οταν υπηρξε πριν μερικα μια τετοια λυκοφιλια μεταξυ 3 ομαδων δεν κρατησε παραπανω απο μερικους μηνες γιατι ο ενας την εφερε στους αλλους.
      Το οτι τους 2 συγκεκριμενους επιχειρηματιες τους συνδεει συγκεκριμενος πολιτικος χωρος δεν ηταν κρυφο εξαλλου…μπορει και να συνδεονται και επιχειρηματικα..
      αλλα οι ομαδες δεν εχουν καμια σχεση.

  5. Καλήν εσπέραν, εκλεκτέ, αγαπητέ και αδελφέ μου, Αντρέα! Αντί δικού μου σχολιασμού, η μάλλον θα σχολιάσω και εγώ κάτι στο τέλος, θα σου παραθέσω, φίλε μου, αυτούσια την ανακοίνωση – κόλαφο & καταπέλτη, των οργανωμένων οπαδών της “θύρας 13”, εναντίον του προέδρου της πράσινης ΠΑΕ, του θλιβερού αυτού, Ιωάννη Αλαφούζου: “Δώδεκα (12) χρόνια τώρα, στο τιμόνι της ΠΑΕ και ακόμα ψάχνουμε του βαρελιού τον πάτο… Όταν η ομάδα σε είχε ανάγκη εσύ έδινες μάχη απο το Twitter… Η ξεφτίλα σου όμως σαν άνθρωπος, και όχι μόνο σαν πρόεδρος του Παναθηναϊκού, ξεπερνάει την φαντασία όλων, μάθαμε από τα σάιτ ότι τάιζες έναν από τους δολοφόνους του αδερφού μας Μιχάλη Φιλόπουλου καθώς και τον επί χρόνια εχθρό της ομάδας Γιάννη Κομπότη για προσωπικά σου συμφέροντα και πολιτικά σου παιχνίδια, δεν έχεις ηθική ούτε και αξίες και τα παπαγαλάκια σου δεν πείθουν. Πρόσθεσες ακόμη μια μαύρη κηλίδα στον σύλλογο του Παναθηναικού μας. Οφείλεις να δώσεις εξηγήσεις και μια συγνώμη στην οικογένεια του Μιχάλη Φιλόπουλου. Η Θύρα 13 δεν ξεχνά αλλά και ούτε συγχωρεί”!! Πραγματικά ο μεγαλοκαναλάρχης αυτός, ο Ιωάννης Αλαφούζος – και συγχρόνως η μεγαλυτέραν ντροπή, όνειδος, προσβολή και ξεφτίλα, εις ετούτην τη λαμπρή, περήφανη και ένδοξη ιστορία του Παναθηναϊκού μας – καθίσταται αυτομάτως στιγματισμένος, υπόλογος και ένοχος, και όφειλε να δώσει ήδη από εχθές, σαφείς, πειστικές και πληρέστατες εξηγήσεις στους φιλάθλους του τριφυλλιού, αλλά και όχι μόνο σε αυτούς, ούτως ώστε να διαλευκανθεί και νά διαφωτιστεί πλήρως, ετούτη η ανάρμοστη, παράδοξη, παράταιρη, σκοτεινή, όσο επίσης και λίαν αφύσικη σχέση του, με το νεκρό αυτό θύμα, της πρόσφατης διπλής αυτής εκτελέσεως του Κορυδαλλού, όπου ομως υπήρξε αυτός ο τελευταίος, και αμέσος συνεργός στην δολοφονία του άτυχου Φιλόπουλου, αλλά και που αποτελέσε συγχρόνως, και… διαπιστευμένο μπράβο, μαφιόζο και πρωτοπαλίκαρο, του μεγαλοεφοπλιστή και προέδρου του της ΠΑΕ Ολυμπιακός, του Ευάγγελου Μαρινάκη, αυτός… Τελειώνοντας να πω και να συμπληρώσω ακόμη, ότι η ομερτά και η σιωπή σας, και δη εν προκειμένω αυτή, δεν συνιστά, αλλά και δεν είναι καθόλου μα καθόλου, χρυσός, αξιότιμε “κύριε” Αλαφούζο… ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αναγκάζομαι και μπαίνω ξανά στον κόπο και στο αποστέλλω το παρόν αυτό για ΠΕΜΠΤΗ (5η) συνεχή, καθώς όμως, και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ, και θα σε παρακαλούσα πολύ, εις το να αναρτηθεί και να δημοσιευθεί αυτό, σε ετούτο το (όπως πολλάκις, έχω κατά καιρούς, επαναλάβει και ξαναπεί), δημοκρατικό, “ανοικτό” σε όλες (ανεξαρτήτως και ανεξαιρέτως), τις γνώμες, τις σκέψεις και τις απόψεις μας, όσο επίσης και καθόλα φιλόξενο αυτό site σου, το LB, αγαπητή μου Χαρά… Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog