• Μήνυμα νίκης έστειλε ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κόρινθο και το Λουτρακι , όπου περιόδευσε σήμερα.

Πλήθος κόσμου υποδέχθηκε τον κ. Μητσοτάκη με θέρμη και χειροκροτήματα, ενώ τον καλωσόρισαν οι δήμαρχοι  Κορίνθου και Λουτρακίου.

«Σας ευχαριστώ για την τόσο θερμή υποδοχή σας σήμερα στην Κορινθία!

Εδώ και τέσσερα χρόνια, έχουμε βάλει τα θεμέλια για μία καλύτερη Ελλάδα. Σκύψαμε πάνω στα προβλήματα των πολιτών, εργαστήκαμε για να έχουμε υψηλή ανάπτυξη με επενδύσεις και πολλές, καλές νέες θέσεις εργασίας.

Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε το μεγάλο άλμα. Και με την ισχυρή ανάπτυξη που πέτυχε η πατρίδα μας να αυξήσουμε τους μισθούς για όλους και να αναβαθμίσουμε τη Δημόσια Υγεία.

Ώστε ενωμένοι, να πάμε την Ελλάδα πιο μπροστά, πιο ψηλά, πιο τολμηρά!

Η κάλπη θα είναι άδεια είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ. Το τωρινό αποτέλεσμα δεν είναι αποτέλεσμα ποδοσφαίρου και πάμε να παρουμε τη ρεβάνς. Στις 25 του Ιούνη ψηφίζουμε ΝΔ και δίνουμε ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό. Παμε να πάρουμε 3 έδρες στην Κορινθία.

…..Δε χρειάζεται να πούμε πολλά εμείς για τους αντιπάλου μας, τα λένε μόνοι τους, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα είδα πριν λίγο στο twitter ένα σύνθημα που μου έκανε εντύπωση. Πρόεδρε έλα με φόρα είπε η κ. Τσαπανίδου, εγινε πρόεδρε έλα με φόρους….., ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης

Δείτε τις δηλώσεις του πατώντας στο σύνδεσμο

https://www.facebook.com/1643692874/videos/206114405653375/