Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Λουτράκι και στην Κόρινθο (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -
  • Μήνυμα νίκης έστειλε ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κόρινθο και το Λουτρακι , όπου περιόδευσε σήμερα.

Πλήθος κόσμου υποδέχθηκε τον κ. Μητσοτάκη με θέρμη και χειροκροτήματα, ενώ τον καλωσόρισαν οι δήμαρχοι  Κορίνθου και Λουτρακίου.

«Σας ευχαριστώ για την τόσο θερμή υποδοχή σας σήμερα στην Κορινθία!

Εδώ και τέσσερα χρόνια, έχουμε βάλει τα θεμέλια για μία καλύτερη Ελλάδα. Σκύψαμε πάνω στα προβλήματα των πολιτών, εργαστήκαμε για να έχουμε υψηλή ανάπτυξη με επενδύσεις και πολλές, καλές νέες θέσεις εργασίας.

Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε το μεγάλο άλμα. Και με την ισχυρή ανάπτυξη που πέτυχε η πατρίδα μας να αυξήσουμε τους μισθούς για όλους και να αναβαθμίσουμε τη Δημόσια Υγεία.

Ώστε ενωμένοι, να πάμε την Ελλάδα πιο μπροστά, πιο ψηλά, πιο τολμηρά!

Η κάλπη θα είναι άδεια είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ. Το τωρινό αποτέλεσμα δεν είναι αποτέλεσμα ποδοσφαίρου και πάμε να παρουμε τη ρεβάνς. Στις 25 του Ιούνη ψηφίζουμε ΝΔ και δίνουμε ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό. Παμε να πάρουμε 3 έδρες στην Κορινθία.

…..Δε χρειάζεται να πούμε πολλά εμείς για τους αντιπάλου μας, τα λένε μόνοι τους, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα είδα πριν λίγο στο twitter ένα σύνθημα που μου έκανε εντύπωση. Πρόεδρε έλα με φόρα είπε η κ. Τσαπανίδου, εγινε πρόεδρε έλα με φόρους….., ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης

Δείτε τις δηλώσεις του πατώντας στο σύνδεσμο

https://www.facebook.com/1643692874/videos/206114405653375/

 

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλημέρα! Επειδή καλό θα είναι εις το να γράφονται, να διατυπώνονται, να ειπώνονται και να λέγονται ΟΛΑ, θα πω και εγώ, τούτο: 342 δις ευρώ ήτο το ιδιωτικό χρέος επί ΣΥΡΙΖΑ το 2019, και εις τα 282 δισεκατομμυριάκια ευρώπουλα, (χώρια τα υπόλοιπα), αισίως, μας το εκτίναξε και μας το έφτασε αυτό, ο Μητσοτάκης και η ΝουΔούλα, ίσαμε τα τώρα, εν έτη 2023!! Εν ολίγοις μιλάμε δηλαδή, για μια τρομακτική αύξηση, της τάξεως των 40 δις ευρώ, και η οποία μάλιστα, έλαβε χώρα και συνετελέσθει αυτή μέσα σε τέσσερα μόλις χρόνια!! Αυτή είναι η τραγική πραγματικότητα και η αλήθεια, που επιμελώς αποσιωποιήται και αποκρύπτεται απο τα γνωστά σε όλους μας, συστημικά και αθηνοκεντρικά, όσο επίσης και… “μεγάλα” αυτά (τρομάρα τους), ΜΜΕ της χώρας μας, για όσον αφορά αυτό το πλήρες ναυάγιο και ξεχαρβάλωμα, της ελληνικής οικονομίας… Τασος

  2. Tυφλός τα τ’ώτα, τον τε νουν τα τ’όμματα ει… Μάλλον δεν διάβασες τι έγραψε την περασμένη εβδομάδα ο οίκος Μοοdy’s για την τρέχουσα ελληνική οικονομία. Συν τοις άλλοις, το αξιόχρεο τρέχει ό,τι μα ό,τι και να κάνει κανείς, διότι απλούστατα τρέχουν τα επιτόκια. Απλά μαθήματα οικονομίας είναι, που δεν μαθαίνονται σε τμήματα γαστρονομίας (σου)βλακολογίας.

  3. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Καλά δεν ντρεπεσε ρε εσυ μορφωμένε να τα βαζεις με τον άνθρωπο ??Ο Τάσος λέει και πέντε πράγματα να ενημερώνει εδώ στο μπλογκ !Εσυ τι λες ??Τι κόμπλεξ είναι αυτο ,τι κόλλημα τι θα γράψει και τι θα πει ο Τάσος ο ένας ο άλλος !!Την βρίσκεις να ειρωνευεσε να προσβάλεις τον κόσμο εδώ μέσα !Αλλα κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία γινεσε μάγκας !Εσυ θα έχεις διδακτορικό στην βλακολογια σίγουρα !Φιλε Τάσο μην του απαντήσεις αξία θα του δώσεις του φουκαρά !!

  4. (13:39). Διαπιστώνω και βλέπω με μεγάλην μου ικανοποίηση, ευχαρίστηση και χαρά, πως ο,τι εις τις αρχαίες αυτές ρήσεις και τα αποφθέγματα, “σαρώνουμε” και “σκίζουμε” και κάνουμε και “θραύσην”, αλλά και ούτε επίσης, και μας την “βγαίνει” και κανείς, αγαπητέ μου κύριε. Το απολύτως εύλογο, όσο και απλό ερώτημα, λοιπόν, που αυτομάτως μπαίνει εδώ, είναι το εξής αυτό: Με συγχωρείτε, τελικά μικρομεσαίοι, καθώς ελεύθεροι επαγγελματίες (η και κάτι τέτοιο, τέλος πάντων), είμεθα εμείς, η μήπως τίποτα διακεκριμένοι και διαπρεπείς φιλόλογοι, εξέχοντες ιστορικοί φιλόσοφοι – η και ακόμη – και τίποτα επιφανείς και πολυβραβευμένοι συγγραφείς?! ΥΓ: Ειλικρινά, δεν σας τα λέω όλα αυτά εν είδει ουδεμίας πλακίτσας, ούτε επίσης και με καμίαν διάθεση και δόση ειρωνίας, απεναντίας και σας σέβομαι, και σας υπολήπτομαι και σας βγάζω το καπέλο και σας χειροκροτώ και σας θαυμάζω, αλλά και γιατί όχι, και επιθυμώ και θέλω, ολίγον τι, και να σας ομοιάσω και, κάποιαν στιγμή της ζωής, και να σας φτάσω. Τασος

  5. Aφού λοιπόν δεν χαριεντίζεστε και δεν ειρωνεύεστε στο ερώτημά σας, τότε έχετε σοβαρό πρόβλημα αν δεν αντιλαμβάνεστε τι τελικώς είσαστε και που κατατάσσετε εαυτόν. Παρ’όλα αυτά, έχετε σταθερή πολιτικοϊδεολογική κατεύθυνση. Επειδή αυτά δεν ταυτίζονται, εξάγεται το αβίαστο συμπέρασμα της αμιγώς συμφεροντολογικής σας ψήφου άνευ ψεγμάτων σκέψεως και κρίσεως.

  6. (15:84). Είναι κάτι παραπάνω από ολοφάνερον, πρόδηλον, σαφές και προφανές, πως ο,τι ο άνωθεν “πληθυντικός” που εχρησιμοποίησα, ήταν ρητορικός, εμπεριείχε μεταφορική έννοια και λειτουργούσε, εν προκειμένω, ως σαν σχήμα λόγου, αυτός. Ένα λοιπόν, το κρατούμενο και δεύτερον, προσωπικά αποκλείω εγώ τούτο: το να μην εσείς αυτό, το σκεφτήκατε, το αντιληφθήκατε και το καταλάβατε, σεβαστέ και αγαπητέ μου κύριε, απλώς να κάνουμε συζήτηση και κουβέντα, να περνάει η ώρα και να ‘χαμε και να λέγαμε (οχι πως ο,τι και κάτι τέτοιο, είναι απαραιτήτως δυσάρεστο, αρνητικό και κακό)… Τασος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog