Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Δήμος Λουτρακίου: Η πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας του Λαογραφικού Μουσείου Περαχώρας

- Advertisement -

Στην πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας του Λαογραφικού Μουσείου Περαχώρας Laografiko Perachoras παρευρέθηκε σήμερα το πρωί ο Αναπληρωτής Δημάρχου Αντιδήμαρχος Διοικητικού Οικονομικού κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου Tasos Sakellariou .

Η σημερινή ημέρα επαναλειτουργίας συνδυάστηκε με την επίσκεψη 50 Γάλλων τουριστών όπου τους έγινε ξενάγηση και αναλυτική περιγραφή των εκθεμάτων του Μουσείου.
Ο κ. Σακελλαρίου αφού συνεχάρη την κ. Μαρίκα Γεωργίου για τη δημιουργία της σημαντικής πολιτιστικής και ιστορικής εστίας στην ιστορική Περαχώρα δήλωσε:

“Με ξεχωριστή τιμή και υπερηφάνεια βρισκόμαστε σήμερα σε έναν χώρο ιδιαίτερης αξίας για τον γενέθλιο τόπο μας, στο μουσείο που στεγάζει, διαφυλάσσει και αναδεικνύει την πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά”.

- Advertisement -

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλια 🏆🏆Πολλά Συνχαρητηρια σε όλους εκεί στην ωραία μας Περαχώρα που χρόνια τώρα προσπαθούσαν να κάνουν το Λαογραφικό μουσείο στο χωριό !!

  2. Συγχαρητήρια στην κυρία Γεωργίου που προσπαθεί να αναδείξει κάτι όμορφο για το χωριό μας και έτσι να βελτιωθεί και η ποιότητα του χωριού.

  3. Συγχαρητήρια στην κα Μαρίκα, στους ανθρώπους που εργάστηκαν για την ανακαίνιση του κτιρίου, για το μεράκι και την προσφορά σας.

  4. Όταν ο άνθρωπος έχει θέληση και αγάπη γι’αυτό που κάνει,είναι σίγουρο και ότι θα το κάνει αλλά το πιο σπουδαίο είναι ότι θα το κάνει με επιτυχία!!
    Θέρμα συγχαρητήρια Μαρίκα!

    • Από σεβασμό σας λέω Κύριο αν δεν το δέχεστε δικό σας θέμα.Εμενα οι γονείς μπυ μπυ δίδαξαν την ευγένεια και όχι την αγένεια….

    • Ο σχολιαστής 21,48 είναι περαχωριτης και γενημενος με αρχές και να σέβεται την δεύτερη ηλικία και να μιλάει πάντα στον πληθυντικό..

  5. Κύριε Λεκκα μόνο η Μαρίκα η Γεωργίου και εθελοντές προσπάθησαν για το Λαογραφικό μην παίρνουν άλλοι τα εύσημα για το έργο αλλωνων. Πολλά μπράβο και στον αείμνηστο Μιχάλη που είχε δωρίσει το σπίτι του για τον πρώτο χώρο του Λαογραφικού.

  6. Tέτοια ανεβάζουν πολύ τα μέρη μας και προσελκύουν κόσμο. Και τα δικά μου συγχαρητήρια να προσθέσω στου εξόριστου, με την καλή έννοια, φιλαράκου που σχολίασε πρώτος και των υπολοίπων. Συγχαρητήρια όχι μόνο στην κ. Μαρίκα, αλλά σε όλους όσους μόχθησαν για αυτό.

  7. Mη τη ψαχνεις 21:48. Λες και ξερει… γενικα δεν ξερει δηλαδη….ισα για να γραψει κατι…να σκοτωσει την ωρα του…ζει γιατι υπαρχει. Λογος? Οχι. Αιτια? Ουτε αυτο. Ετσι απλα. …Ενας φαρος μελαγκαβι παντα σβυστος, διαρκως σκοτεινος, μονιμως ατελεσφορος, για να φαινεται…να δειχνει στο πουθενα και το τιποτα… αμην…!

  8. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Το γνωρίζω αγαπητέ φίλε -φίλη 2148 για την προσφορά της Μαρίκας και του συχωρεμενου του Λακη ,αλλά όπως πάντα το έγραψα γενικά για όσους προσπάθησαν στο ωραίο μας χωριό αλλά και από το Λουτρακι !!προτιμω να μου μιλατε στον ενικό αν θέλετε ,Αντρεας Αντρικό στο μέλλον !Τα «Κύριε «να τα λέτε σε σχολιαστές σαν τον 0647 που έχει και κάποιο επίπεδο ,μια κάποια μόρφωση γενικά έχει κάποια ,που εμεις δεν έχουμε !!Την Καλησπερα μου στην όμορφη μας Περαχώρα και να συνεχίζουν να προσπαθούν να αγαπούν και να προβάλουν την παράδοση μας και την ιστορία του τόπου μας !!

  9. Μόνο κύριε Λέκκα είπε ο/η σχολιαστής/ρια. Πουθενά δεν χρησιμοποίησε δεύτερο ενικό ή πληθυντικό. Εδώ ταιριάζει γάντι η ρήση “τρώγεται με τα ρούχα του”.

  10. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Δηλαδή ρε εσυ πονηρέ 1400 δεν τρωγεσε με τα ρούχα σου τώρα ??Ειπα κάτι στην σχολιάστρια -σχολιαστη ,την προτίμηση μου να μου μιλούν στον ενικό γιατί δεν μου αρέσουν τα κυριελεησον και κύριε !!ζΕσενα τι λόγος σου πέφτει ??Μια παρακληση έκανα στον άνθρωπο να με λέει με το όνομα μου και όχι το κύριε Λεκκα !!Τωρα εσένα θα έλεγα πως πρέπει να σε αποκαλούμε όλοι εδώ μέσα αλλά αστο να πάει στο καλό !!Εσυ εισε ετσι και αλλιώς ο 0647 και δεν σου άρεσε το υπονοούμενο !Μαζεψου μεγαλε γινεσε νούμερο να γράφεις το ίδιο και ίδιο πράγμα !Τουλαχιστον εγώ έχω και ποικιλίες στης βλακείες που γράφω και δεν έχει κολησει η βελόνα !Αντε αηδία έχεις καταντήσεις

  11. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆φίλε -φίλη 1310 δεν σας έκανα παρατήρηση ουτε τίποτα άλλο !!Εχω συνηθίσει εδώ μεσα να με αποκαλούν με ότι κοσμητικό επίθετο υπάρχει στην ελληνική γλώσσα ,και να με αποκαλούν κυριε θα με χάλαγε 😜😜!!Εχουμε μια κάποια ηλικία ,56 ετών ,δεν είμαστε και γέροντες 😜😜Ο λόγος που δεν μου αρέσουν τα «κύριε «είναι κυρίως γιατί κοντά 30 χρόνια έχω στο εξωτερικό με έχουν ζαλίσει στα κύριε Λεκκας ,Mister Lekkas ,!!Αυτο είναι μόνο τίποτα άλλο !Σιγουρα θα είστε κομματάκι νεότερος μου και καλό είναι να σεβόμαστε κάποιον μεγαλύτερο και αυτο μου μάθανε και εμένα οι γονείς που φυσικα από τη πλευρά του πατέρα μου είναι επίσης από Περαχώρα όπως οι περισοτεροι προερχόμαστε !Χαρηκα που τα ειπαμε και να αγαπάτε το όμορφο χωριό μας !!

  12. Yπάρχουν κανόνες που διέπουν τις κοινωνικές σχέσεις και καθορίζουν την ανθρώπινη συμπεριφορά. Αυτούς τους γνωρίζει και τους εφαρμόζει ο/η συνδημότης. Αυτό δείχνει καλλιέργεια και του/της μεταφέρω τα συγχαρητήριά μου. Χρησιμοποιεί τη σωστή προσφώνηση σε ανθρώπους που δεν γνωρίζει. Αν εσύ είσαι άξεστος, βάρβαρος και αγενής, εμείς δεν θα ακολουθήσουμε. Θα κρατήσουμε όσα μάθαμε εκ γονέων και δασκάλων.

  13. Συγκρούεται η ελληνική ευγένεια, το φιλότιμο, η καλλιέργεια, οι τρόποι, το ήθος με την αλλοδαπή ανευθυνότητα, την ανυπαρξία, τη μιζέρια, την αγραμματοσύνη, την ανικανότητα, τη γυφτιά, τον σκοταδισμό, τον μεσαίωνα. Εύκολο στοίχημα, εύκολος νικητής…

  14. Τελικα πολλοί εδώ μέσα έχετε κολλήματα και δεν καταλαβαινετε ακόμα και οταν κάποιος σας τα εξηγεί και διευκρινίζει μια παρεξήγηση !!Ο φίλος Αντρεας έκανε μια παράκληση σε κάποιον να του μιλάει στον ενικό και να τον αποκαλεί με το όνομα του !!Γιατι αυτοι που δεν τον γουστάρετε να το πούμε λαϊκά λετε και γράφετε όλα αυτά??Οπως βλέπω εγώ εξήγησε στον σχολιαστη τι ήθελε να πει ,αλλά οταν έχετε πρόθεση να πείτε τις κακίες και ειρωνίες σας προς αυτόν δεν καταλαβαινετε !!Νικος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog