Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παιχνίδια με το νερό στον Άσσο;  

- Advertisement -

Σε μια ανάρτηση προχώρησε  ο τοπικός πρόεδρος του Άσσου Γιώργος Κώστας κάνοντας λόγο για σύγχυση αναφορικά με το νερό του Άσσου και κατά πόσον είναι πόσιμο.

Ο Πρόεδρος επικαλείται ενέργειες που είναι σε αναμονή όπως ο καθαρισμός της δεξαμενής και η αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων, ενέργειες για τις οποίες δεσμεύτηκε ο δήμαρχος πως θα υλοποιηθούν. Ωστόσο ο κ.Κώστας αφήνει σκιές στο ζήτημα της καταλληλότητας ή όχι κατανάλωσης του νερού ζητώντας διαβεβαίωση από την αρμόδια υπηρεσία.

Την Παρασκευή από το σημείο του έργου ο δήμαρχος, παρουσία των εργολάβων του έργου, του διευθυντή της ΔΕΥΑΚ , του πρώην προέδρου κ.Γιαννακουλόπουλου αλλά και του νυν προέδρου κ.Κώστα ανέφερε δημόσια και ξεκάθαρα πως το νερό είναι χλωριωμένο και πόσιμο.  

 

Για ποια σύγχυση μιλά τώρα ο πρόεδρος και από πού προέρχεται; Γιατί δεν είναι σαφής και γιατί, ως εκλεγμένος αντί να ποστάρει στο διαδίκτυο τέτοια σοβαρά θέματα δεν φροντίζει πρώτα να ενημερωθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες.  Τι παιχνίδια είναι αυτά με το νερό, τους πολίτες και γιατί;

Στόχος είναι η προστασία των πολιτών ή η δημιουργία εντυπώσεων σ ένα ζήτημα το οποίο πολλάκις στο παρελθόν έχει γίνει αντικείμενο πολιτικής και εκλογικής αντιπαράθεσης;

 X@ra

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog