Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πανελλήνιες: Συνεχίζεται η αγωνία των υποψηφίων – Ξεκίνησαν σήμερα οι εξετάσεις των κατευθύνσεων

- Advertisement -
  • Πρώτη μέρα σήμερα για τις κατευθύνσεις με τα θέματα αρχαίων, μαθηματικών, βιολογίας και ο αγώνας συνεχίζεται για χιλιάδες υποψηφίους, στον δρόμο για την είσοδό τους σε κάποιο πανεπιστήμιο της χώρας.

Μιάμιση ώρα μετά την έναρξη των πανελλαδικών για τους μαθητές ΓΕΛ το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τα θέματα αρχαίων, βιολογίας και μαθηματικών. Οι πανελλήνιες 2023 είναι μία μακρά περίοδος που ξεκίνησε πέρσι τον Σεπτέμβρη και ολοκληρώνεται με την ανακοίνωση των βάσεων.

Πανελλήνιες 2023 – Δείτε τα θέματα αρχαίων, μαθηματικών και βιολογίας ΕΔΩ.

Παράλληλα, απαντήσεις στα θέματα νεοελληνικής γλώσσας θα δώσει και ο ΟΕΦΕ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2023

Ο αγώνας όμως δεν σταματάει καθώς οι πανελλαδικές ολοκληρώνονται την προσεχή Δευτέρα 12 Ιουνίου, όπου οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα εξεταστούν στην Ιστορία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), στη Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας), και στην Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Θα προηγηθεί οι συνέχιση των πανελληνίων μεθαύριο Πέμπτη 8 Ιουνίου όπου οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Πληροφορική (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

 

 

dnews, methoodiko

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Περιεχόμενα άρθρου

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog