Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στα δικαστήρια Ναυπλίου ο ιερέας που κατηγορείται για τα άσεμνα μηνύματα σε ανήλικο παιδί (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Στα δικαστήρια Ναυπλίου οδηγήθηκε ο 40χρονος ιερέας από την Ερμιονίδα ο οποίος κατηγορείται ότι έστειλε μηνύματα με χυδαίο και άσεμνο περιεχόμενο σε 12χρονο ανήλικο αγόρι στην περιοχή της Αργολίδας, Τρίτη 6 Ιουνίου 2023.

  • Ο αρχιμανδρίτης ισχυρίστηκε πως το βίντεο που έστειλε πήγε κατά λάθος στον 12χρονο και πως είχε άλλον παραλήπτη.

Ο ιερέας παραμένει κρατούμενος στα κρατητήρια της Αστυνομικής διεύθυνσης Αργολίδας .Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του είναι για προσβολή γενετήσιας πράξης σε ανήλικο.

  • Το κινητό και οι υπολογιστές του ιερέα έχουν κατασχεθεί και βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ο αρχιμανδρίτης τόνισε μέσω του δικηγόρου του Ευαγγέλου Λαμπρόπουλου , πως το τελευταίο δεκαήμερο έκανε διαδικτυακό σεξ και είχε επικοινωνία μόνο με ενήλικες και δεν είχε ποτέ καμία φυσική επαφή με κανέναν.

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Ξουρισμα και στα χωράφια να μαζεύει αγγινάρες ο σάτυρος !!Ανθρωπος του θεού υποτιθετε😡😡Κάτι τέτοια βλέπω και φορτώνω που λεμε !!Δυστυχως σαν κοινωνία έχουμε πατώσει !Αντε γεια, να μην συνεχίσω !!

  2. Aνάξιος να φοράει ράσο. Κακώς πήγε έτσι και ντροπή του. Ο φίλος ο Αντρέας καλά λέει. Ξέρει άλλωστε από φορτώματα. Σε λίγο συνταξιοδοτείται και θα ησυχάσει από αυτά, να ελαφρύνει η πλάτη του. Την αγάπη μου και τους χαιρετισμούς μου στον Αντρέα τον ολυμπιακάκια. Γιώργος

  3. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Υποπτος λίγο ο σχολιαστής «Γιώργος»αν είναι πραγματικό ,που δεν νομίζω !Ας του πω ένα γεια αφού μου δίνει και χαιρετισματα και την αγάπη του !!Κατι ειχα γράψει στον φίλο αλλά μαλλον δεν θα έστειλα καλά !!Να μην κατηγορώ τα παιδιά στο μπλογκ ότι κόβουν σχόλια αλλά μερικές φορές δεν είμαι σίγουρος αν τα στέλνω σωστά προς το μπλογκ !!

  4. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Μετά τους παπάδες έχουμε και τους καλόγηρους να κάνουν ντου 😂😂Στάσου μύγδαλα φαινετε να είπε ένας καλόγηρους σε μια τουρίστρια σε επίσκεψη σε μοναστήρι 😂😂Να γελάς η να κλαις τώρα σε αυτά τα πράγματα !!Ενας καλόγηρος 42 ετών έκανε επίθεση σε μια τουρίστρια που πήγε στο μοναστήρι επίσκεψη !!Γιωργακη άσε τα χαιρετισματα στον Αντρέα και πήγαινε σε κανα μοναστήρι μην σου κάτσει καμία ιστορία 😜😜Αν εισε και ομορφόπαιδο σαν εμένα μπορεί να σε κυνηγήσει κανένας καλογηρος καμία καλόγρια 😜😜Όπως είπα δεν ξερεις αν είναι να γελάς η να κλαις σε τέτοια περιστατικά !Ο Αντρεας κάνει χιούμορ όπως πάντα !Θα μας το κόψει το σχόλιο η Χαρά ??Αντε γεια μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog