Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Πολιτικούς λόγους» βλέπει η Μητρόπολη στο χακάρισμα της ιστοσελίδας της! 

- Advertisement -

Να και μια είδηση που δεν περιμέναμε να διαβάσουμε! Χάκαραν την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου! Το εύλογο ερώτημα είναι «ποιος» και βεβαίως «γιατί».  

 

Η Μητρόπολη με ανακοίνωση της δεν απαντά στο «ποιος» ανακοινώνει ωστόσο ότι έχει προσφύγει στην Διεύθυνση Ηλεκτρονικού εγκλήματος για τον εντοπισμό του, απαντά όμως στο «γιατί» κάνοντας λόγο για «πολιτικούς λόγους» και αυτή η αναφορά αν μη τι άλλο προκαλεί έκπληξη.  

 

Ποιοι είναι οι πολιτικοί λόγοι που θα επέβαλαν το χακάρισμα της Ιστοσελίδας της Ιεράς Μητρόπολης; Η Ιστοσελίδα της Μητρόπολης έχει περιεχόμενο καθαρά θρησκευτικό και ενημερωτικό των δράσεων και των ενεργειών της Μητρόπολης. Ποιοι είναι οι πολιτικοί λόγοι που η ανακοίνωση θεωρεί πως ώθησαν στην ενέργεια;

 

Ενόχλησαν οι επισκέψεις πολιτικών προσώπων στον Μητροπολίτη ; ή μήπως κάποιος θεώρησε πως η άνοδος συγκεκριμένου κόμματος που λέγεται πως προωθείται από την εκκλησία και επομένως «επιτέθηκε» στην ιστοσελίδα;

Τα αποτελέσματα των ερευνών φανταζόμαστε θα κοινοποιηθούν όπως κοινοποιήθηκε και το περιστατικό μέσα από ανακοίνωση της ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου!

 

X@ra

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog