Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Δηλώστε συμμετοχή στο Homo Summer Camp και κάντε το καλοκαίρι του παιδιού σας αξέχαστο! 

- Advertisement -
Λίγες μέρες έμειναν για την έναρξη του καλοκαιρινού full day camp του Homo educandus αγωγή που μικροί – μεγάλοι ανυπομονούμε να ζήσουμε και φέτος.
  • Το camp απευθύνεται σε όλα τα παιδιά ηλικίας 6-12 ετών και παρέχει ένα πλούσιο και συναρπαστικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων με την επιμέλεια και υποστήριξη της εξαιρετικής ομάδας των παιδαγωγών του Homo educandus αγωγή. 
 

Homo Summer Camp 2023 

  • Προγράμματα για παιδιά 6-12 ετών
  • Πλήρης διατροφή
  • Μεταφορά με σχολικά λεωφορεία
  • Χρήση εγκαταστάσεων του σχολείου (αίθουσα πολυχώρος, εργαστήρια επιστημών, αίθουσα υπολογιστών και Εξωτερικά Γήπεδα)
  • Εκδρομές στη Θάλασσα και σε πισίνα
  • Εκπτώσεις (Αδέλφια, πρόγραμμα μεγάλης διάρκειας, προεξόφλησης)

Περίοδοι:   

1η εβδομάδα 19 Ιουνίου –  23 Ιουνίου
2η εβδομάδα 26 Ιουνίου  –   30 Ιουλίου
3η εβδομάδα 3 Ιουλίου  –    7 Ιουλίου
4η εβδομάδα 10 Ιουλίου  –  14 Ιουλίου
5η εβδομάδα 17 Ιουλίου  –  21 Ιουλίου
6η εβδομάδα 24 Ιουλίου  –  28 Ιουλίου

* Συμμετοχή σε όσες εβδομάδες επιθυμείτε

Δραστηριότητες: Παιχνίδια Fun & Learn, survivor, τοξοβολία, χορός, sports, ρομποτική(STEM approach), θεατρική αγωγή, ζωγραφική, κρυμμένος θησαυρός, Kids Gymnastics, Kids yoga, κολύμπι, παιχνίδια στην άμμο, νεροτσουλήθρες.

Διατροφή: Παρέχονται τρία (3) γεύματα καθημερινά. Προετοιμάζονται και παρασκευάζονται αυθημερόν στο μαγειρείο του σχολείου μας από επιλεγμένα και φρέσκα υλικά. Δίνεται εβδομαδιαίο μενού.

Προσωπικό: Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό του Homo Summer Camp αλλά και οι εξωτερικοί συνεργάτεςείναι μια αφοσιωμένη ομάδα με μεγάλη παιδαγωγική και εκπαιδευτική εμπειρία, η οποία καθοδηγεί και συνοδεύει τα παιδιά καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Ταυτόχρονα γιατρός βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του σχολείου μας και συνοδεύει τα παιδια στις εξωτερικές τους δραστηριότητες καθόλη την διάρκεια του camp.

Ασφάλεια: Το Ηomo Summer Camp λειτουργεί με αίσθημα ευθύνης, έχοντας ως κύριο μέλημα του την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών αλλά και των εργαζομένων. Παρέχεται πλήρης φύλαξη των παιδιών και διαρκής επίβλεψη από το προσωπικό μας. Οι κτιριακές μας εγκαταστάσεις πληρούν όλα τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.

Μετακινήσεις: Όλες οι μετακινήσεις γίνονται με τα σχολικά λεωφορεία μας με συνοδεία του εκπαιδευτικού προσωπικού εξασφαλίζοντας την άνετη και ασφαλή μετακίνηση των παιδιών.

Κόστος: Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε αναλυτικά για το κόστος του προγράμματος. Έκπτωση σε αδέρφια. Ειδικές τιμές σε προπληρωμές.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ –ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

Υπεύθυνος Προγράμματος Homo Summer Camp
Κώστας Πλαστήρας.

Για ενημέρωση και δηλώσεις συμμετοχής:

Καλέστε στο τηλέφωνο: 27410  71117 ή στο 6932 302737

ή στείλτε email στο homosummercamp@gmail.com

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Aυτές είναι υπέροχες δραστηριότητες που ενεργοποιούν, κινητοποιούν και μορφώνουν τα παιδιά. Μαθαίνουν να επικοινωνούν ώστε να μη φτάσουν να μην έχουν καθόλου φίλους μετά τη μέση ηλικία τους. Εντρυφούν στη συνεργασία για την επίτευξη πολλαπλών στόχων. Μαθαίνουν γράμματα για να μην μείνουν ξύλα απελέκητα με μόνη ενασχόληση τίποτα ποδόσφαιρα. Μαθαίνουν να προκόβουν και να καθίστανται χρήσιμα στην κοινωνία. Μαθαίνουν να σκέφτονται για να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις. Εν κατακλείδι, μαθαίνουν να βιώνουν ποιοτικώς μακρυά από τη μιζέρια και την κατήφεια εφ όρου ζωής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog