Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εγκαινιάστηκαν από τον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο τα βοηθητικά γήπεδα και το νέο 5χ5 στο Στάδιο Κορίνθου

- Advertisement -
  • Mε ταχύτατους ρυθμούς ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε χρήση των σωματείων της Κορίνθου, το νέο, σύγχρονο γήπεδο 5χ5 στο Στάδιο της Κορίνθου και τα βοηθητικά γήπεδα

Τα εγκαίνια της νέας αθλητικής υποδομής πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Κορινθίων κ.Βασίλης Νανόπουλος, ο Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ κ.Αντώνης Κυριαζής ,ο Αντιπρόεδρος του ΚΕΠΑΠ κ. Γιώργος Μαγκλάρας και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Γιώργος Πούρος.

 

«Παραδίδουμε σήμερα νέους αθλητικούς χώρους στους νέους της πόλης μας, χώρους που είχαν ανάγκη! Καταγράψαμε την ανάγκη και προχωρήσαμε γρήγορα στην παρέμβαση ούτως ώστε οι αθλητές, μικροί και μεγάλοι,  να μπορούν να χρησιμοποιούν το 5χ5  και τα βοηθητικά γήπεδα που δημιουργήσαμε εδώ, ο δήμος Κορινθίων και το ΚΕΠΑΠ» ανέφερε ο δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος εμφανώς ικανοποιημένος, τονίζοντας την αρμονική συνεργασία η οποία οδήγησε και στο τελικό αποτέλεσμα.

 

 

 

«Υλοποιούμε όσα είχαμε δεσμευτεί! Τα σωματεία είχαν ζητήσει αυτό το νέο γήπεδο και ως ΚΕΠΑΠ, ως δήμος Κορινθίων με την συμβολή και την συνεργασία της Τεχνικής υπηρεσίας το παραδίδουμε σήμερα. Δημιουργήσαμε εδώ  ένα γήπεδο 5χ5 με πλαστικό τάπητα και διαμορφώσαμε τον περιβάλλοντα χώρο με φυσικό χόρτο για να μπορούν και οι μεγάλες ομάδες να προπονούνται. Συνεχίζουμε με τους ίδιους ρυθμούς γιατί ο αθλητισμός είναι ένας τομέας που χρειάζεται την καθημερινή μας φροντίδα, είμαστε εδώ για να την παράσχουμε. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του ΚΕΠΑΠ αλλά και τους εργαζομένους στο ΚΕΠΑΠ γιατί το σημερινό αποτέλεσμα είναι συνέπεια ομαδικής δουλειάς» ανέφερε ο Αντιπρόεδρος του ΚΕΠΑΠ Γιώργος Μαγκλάρας ο οποίος είχε την στενή επίβλεψη της εξέλιξης των εργασιών και έλαβε τα εύσημα του Δημάρχου τόσο για το αποτέλεσμα των συγκεκριμένων έργων όσο και της συνολικής του παρουσίας.

 

 

 

Ο Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ κ.Αντώνης Κυριαζής εστίασε στην πολιτική βούληση του Δημάρχου οι υποδομές στον αθλητισμό να είναι εκείνες που πρέπει και  σημείωσε την άοκνη προσπάθεια του Αντιπροέδρου Γιώργου Μαγκλάρα στην κατεύθυνση υλοποίησης έργων.

“Οταν ανέλαβα πρόεδρος ο Δήμαρχος μου ζήτησε όσα χρήματα υπάρχουν στο ΚΕΠΑΠ με προσοχή να διατεθούν στον αθλητισμό ώστε να κατορθώσουμε να αναβαθμίσουμε τις υποδομές σε όλες τις δημοτικές ενότητες και να βγάλουμε κάποια στιγμή και πρωταθλητές. Θέλω να ευχαριστήσω ακόμα  δημόσια τον «εργάτη» που λέγεται Γιώργος Μαγκλάρας ο οποίος με έχει εντυπωσιάσει με τον τρόπο που εργάζεται και τα αποτελέσματα που φέρνει.»

 

 

Οι εργασίες στο βοηθητικό γήπεδο ξεκίνησαν στις 5 Ιανουαρίου 2023. Την μελέτη συνέταξε και εκτέλεσε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου παραδίδοντας την Τετάρτη 7 Ιουνίου, σε διάστημα μόλις 5 μηνών, χώρους σύγχρονους και ασφαλείς.

 

 «Ως τεχνική υπηρεσία μας ζητήθηκε να μελετήσουμε και να εκτελέσουμε το έργο. Το πράξαμε παρ ότι ως υπηρεσία εργαζόμαστε με το ένα τρίτο του και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μπορούμε και εκτελούμε σημαντικά έργα για τον δήμο μας, μεταξύ αυτών και τα συγκεκριμένα. Ότι μας ζητάτε και μπορούμε με τις δυνάμεις μας θα συμπαραστεκόμαστε. Να χαρούν τα παιδιά να αναπτύξουν σώμα και πνεύμα και να τα απολαύσουμε σε ανώτερες κατηγορίες» ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Τ.Υ Γιώργος Πούρος.

 Στα εγκαίνια παρέστησαν εκπρόσωποι σωματείων οι οποίοι χαιρέτισαν με θερμά λόγια την δημιουργία και λειτουργία των νέων αθλητικών χώρων! Τα γήπεδα πλημμύρισαν με παιδικές φωνές, παρέστησαν οι Ακαδημίες του Βελλερεφών Αρχαίας Κορίνθου, της Κόρινθος 06, του ΠΑΣ Κόρινθος και της Ακαδημίας του κ.Γιάννη Βασιλόπουλου.

 

 Τον αγιασμό τέλεσε ο π.Παύλος ο οποίος αφού μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Κορίνθου Διονύσιου ζήτησε από τον Δήμαρχο οι χώροι άθλησης να πολλαπλασιαστούν και να είναι πάντα γεμάτοι με χαρούμενες παιδικές φωνές!

 

Βρείτε το video των εγκαινίων 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog