Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ηλεία: Αθλητικός παράγοντας κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος μιας ανήλικης αθλήτριας

- Advertisement -
  • Ένας αθλητικός παράγοντας κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος μιας ανήλικης αθλήτριας στην Ηλεία. Ο πατέρας μιας ανήλικης κοπέλας κατήγγειλε έναν παράγοντα αθλητικής ομάδας για άσεμνες πράξεις σε βάρος της κόρης του.

Οι καταγγελλόμενες πράξεις φέρεται να έλαβαν χώρα πριν από περίπου ένα μήνα κατά τη διάρκεια και εκτός προπονήσεων της ομάδας. Η ανήλικη αθλήτρια ισχυρίζεται ότι ο αθλητικός παράγοντας την παρενόχλησε σεξουαλικά παρά τη θέλησή της.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν προανακριτικές ενέργειες και συλλέγουν αποδεικτικά στοιχεία για την υπόθεση. Το προανακριτικό υλικό παραδόθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας που διέταξε προκαταρκτική εξέταση της υπόθεσης.

Αναμένεται η κλήση για καταθέσεις όλων των συναθλητριών της ανήλικης καταγγέλλουσας από τις διωκτικές αρχές.

Πηγή: patrisnews.com

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και αυτό κατακριτέο. Όλοι αυτοί πρέπει να ντρέπονται. Φυλακή άμεσα. Πιστεύω να συμφωνήσει μαζί μου και σε αυτό ο φίλος ο Αντρέας. Τί λες αδελφέ μου? Γιώργος

  2. ΑντρεαςΛεκκας Ουαλλια 🏆🏆Βρε που παμε βρε που παμε που έλεγε και ο θρυλικοςΑυλωνιτης !!Μπαινεις καθημερινά στα μέσα ενημερώσεις να δεις τα νέα στην χώρα ,στην περιοχή μας και σε πιάνει η ψυχή σου !!Παπαδες σάτυροι ,προπονητές που αντί να μαθαίνουν τα παιδάκια κάνουν αλλά ,και στα αστυνομικά νέα ,Κολομπια ,φαβέλες που λέει και ο τραχανάς ,και παλιό Τσικαγκο !!Το ότι έχουμε πατώσει σαν κοινωνία που λέει ο τρελό Αντρεας ο ουαλλός δεν είναι τίποτα ,ακόμα παρακάτω παμε !!Κατα τα αλλά του άλλου του πονηρού εδώ μέσα του φταίνε τα γράμματα που έμαθα η δεν έμαθα εγώ !!Ρε κρεμώδες τροφή που σου χρειαζετε από κεσεδάκι να έχει και πέτσα χλαπ χλαπ !!Πως μου ήρθε τώρα το κρεμώδες τροφή, στην καθομιλουμένη γιαούρτι ,το διάβασα στην ανακοίνωση της Παναθας στο μπάσκετ για τα γιαούρτια που έριξαν χτες !Η καθαρεύουσα μας έφαγε !!Ρε ευτυχως που όσοι μπόρεσαν να φύγουν για αλλά μέρη το έκαναν !!Οπως είπε και κάποιος χτες στο ραδιόφωνο για έναν ακροατή στο εξωτεριμο ,Μακαρι να μπορούσαμε να φύγουμε και εμεις στο εξωτερικό !!Σορρυ για το κατεβατό πάω να φάω μια κρεμώδες τροφή τώρα 🍨Παγωτό τρωω εγώ 🤗🤗

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog