Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στο Λουτράκι συνεδρίασε η Επιτροπή Παρακολούθησης για την πορεία του Ε.Π. “Πελοπόννησος 2014 – 2020”

- Advertisement -

Ο Δήμαρχος Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης συμμετείχε σήμερα Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023, στις εργασίες της 7ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης της πορείας του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Πελοπόννησος 2014 – 2020” οι οποίες έλαβαν χώρα στο Club Hotel Casino Loutraki, υπό την προεδρεία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Δήμαρχος ως οικοδεσπότης δήλωσε πως είναι ιδιαίτερη τιμή για όλους καθώς είναι η πρώτη φορά ο Δήμος μας επιλέγεται ως τόπος συνεδρίασης της επιτροπής. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα των προγραμμάτων ΕΣΠΑ και των χρηματοδοτικών εργαλείων που καλείται η τοπική αυτοδιοίκηση να αξιοποιήσει για να πετύχει τους στόχους της.

Κλείνοντας τον σύντομο χαιρετισμό του δήλωσε:

“Εδώ, στον τόπο μας, το αποτύπωμα της αξιοποίησης όλων αυτών των εργαλείων, με την υλοποίηση μιας σειράς έργων και υποδομών όπως η Ανάπλαση της Χερσαίας Ζώνης Λιμένος Λουτρακίου είναι εμβληματικός. Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα και τον προϊστάμενο της Ειδικής Υπηρεσίας κ. Αντώνη Ψαράκη, που βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας, αρωγοί και συνοδοιπόροι, για την αγαστή συνεργασία, την αμέριστη βοήθεια στην επίλυση των ζητημάτων και τη προσπάθεια που έχουν καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια για την ουσιαστική επίτευξη του κοινού μας στόχου: την ανάπτυξη του τόπου μας”.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog