Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ανδραβίδα: Τέσσερις φορές ισόβια στον «μακελάρη» που σκότωσε δυο μωρά και τους γονείς τους για το νοίκι

- Advertisement -
  • Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών αποφάσισε τέσσερις φορές ισόβια στον καθ’ ομολογία δράστη της τετραπλής ανθρωποκτονίας στην Ανδραβίδα Ηλείας, όσα, δηλαδή, και τα θύματά του – από τα οποία αφαίρεσε τη ζωή τους με βάναυσο τρόπο.

Οι τακτικοί δικαστές έκριναν, ομόφωνα, ένοχο τον 61χρονο, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

Η ποινή του ανέρχεται σε τέσσερις φορές ισόβια για τις ανθρωποκτονίες και είκοσι ένα μήνες κατά συγχώνευση για οπλοφορία, οπλοχρησία, οπλοκατοχή και 900 ευρώ χρηματική ποινή.

Κανένα ελαφρυντικό

Η Εισαγγελέας «κατακεραύνωσε», στην κυριολεξία, τον κατηγορούμενο σε μία αναλυτική πρόταση, έχοντας απορρίψει όλους τους ισχυρισμούς του, αλλά και τα τρία ελαφρυντικά που ζήτησε η υπεράσπιση του, προτείνοντας την ενοχή του για όλες τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Μάλιστα, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών, Κωνσταντούλα Αθανασοπούλου, τόνισε χαρακτηριστικά κατά την αγόρευσή της ότι «ο κατηγορούμενους έδρασε με ιδιαίτερη σκληρότητα και ήθελε να τους εξαφανίσει ως οικογένεια» και συμπλήρωσε με έμφαση πως «είναι εγκληματίας!».

Σημείωσε, δε, κάνοντας αναφορά στη σκηνή του εγκλήματος, πως «σκότωσε, πυροβόλησε, έπνιξε, έσυρε σφουγγάρισε και θα συνέχισε να καθαρίζει αλλά στάθηκε άτυχος γιατί ο μικρός χτύπησε την πόρτα. Άλλαξε ρούχα, έφυγε για την Πάτρα, έκρυψε το όπλο και δεν συνεργάστηκε με την αστυνομία για την εύρεση του όπλου»

 

 

anagostis.org

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Περιεχόμενα άρθρου

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog