Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ευχαριστήρια επιστολή δημότισσας προς το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

- Advertisement -

Η συμπολίτισσά μας Χριστίνα Τερχίνογλου, νιώθοντας την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την Διοικητή του Α.Τ Λουτρακίου, κ. Μάρθα Μυστακίδου και τους αστυνομικούς, απέστειλε επιστολή να δημοσιευθεί στο loutrakiblog.gr

Nιώθω την ανάγκη να εκφράσω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Διοικητή του Τμήματος κ. Μυστακίδου και όλους τους αστυνομικούς, που παρ΄ότι λίγοι στον αριθμό, επιτυγχάνουν σπουδαίο και αποτελεσματικό έργο στην πάταξη της εγκληματικότητας στην πόλη μας.

Συγκεκριμένα στη γειτονιά μας, κυκλοφορούσαν πριν λίγες μέρες κουκουλοφόροι Ρομά οι οποίοι είχαν προβεί σε αξιόποινες πράξεις (ληστείες κλπ) . Οπως καταλαβαίνετε, όλοι οι κάτοικοι της περιοχής είχαμε θορυβηθεί και φοβηθεί. Δεν είναι λίγο να μπει κάποιος κουκουλοφόρος στο σπίτι σου, δεν γνωρίζεις τις προθέσεις του και τι μπορεί να επακολουθήσει μετά από μία κατά πρόσωπο «συνάντηση».

Αμεσα κλήθηκε η Αστυνομία, η οποία κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να εντοπίσει τους δράστες και να τους συλλάβει. Από εκείνη την ημέρα, οι περιπολίες είναι συχνές στη γειτονιάς μας που διευκρινίζω είναι ερημική. Μπορούμε να κοιμόμαστε πιο ήσυχοι πλέον τα βράδια!

Ενα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στους αστυνομικοιύς μας που στέκονται δίπλα μας! Ενα μεγάλο ευχαριστώ για την αποτελεσματικότητά τους στην πάταξη της εγκληματικότητας που δυστυχώς στην πόλη μας είναι αυξημένη.  Νιώθω την ανάγκη να το πω, πρέπει να λέγονται και τα καλά ενίοτε…

 

Χριστίνα Τερχίνογλου

Δημότισσα

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog