Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Καταστηματάρχες Ψάθας: «Fake news τα περί κλειστού δρόμου Αλεποχωρίου – Ψάθας»

- Advertisement -
  • Μπορεί το Λουτράκι να είναι η ιδανική επιλογή για μπάνιο, παραλία και καλή ζωή το καλοκαίρι, ωστόσο και η Ψάθα,  είναι μια πολύ καλή επιλογή!

Με αφορμή αυτό, προκάλεσε  έντονη ανησυχία για τους λάτρεις της Ψάθας μια είδηση περί κλεισίματος του δρόμου που οδηγεί στην παραλία λόγω των συχνών κατολισθήσεων βράχων και της επικινδυνότητας της περιοχής. Ωστόσο μια Ανακοίνωση έρχεται να διαψεύσει αυτή την είδηση.

Έτσι, Ανακοίνωση έστειλαν οι επιχειρηματίες εστίασης και παροχής υπηρεσιών στην παραλία της Ψάθας που αναφέρεται στην είδηση που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο (6 Ιουνίου) περί κλειστού δρόμου και πτώσης βράχων στην παραλιακή οδό Αλεποχωρίου – Ψάθας. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Καλό καλοκαίρι από την πανέμορφη Ψάθα και το Αλεποχώρι. Οι δημοσιεύσεις (σ.σ όχι στο MegaraTv) έως σήμερα είναι fake (ψευδείς). Ο δρόμος δεν κλείνει και είναι ανοιχτός. Θα γίνουνε κάποια έργα που θα επηρεάσουν μία λωρίδα από τις δύο. Οι επιχειρήσεις μας είναι έτοιμες, ανανεωμένες και περιμένουνε όλους τους επισκέπτες και τους λουόμενους. Καλό καλοκαίρι από τα καταστήματα και τους επιχειρηματίες της Ψάθας».

 

 

πληροφορίες από megaratv

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog