Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παρουσίαση του βιβλίου: “Η Κορίνθου εκκλησία στον χρόνο” στην «ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ» αίθουσα στην Κόρινθο

- Advertisement -

Την Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023, στο πλαίσιο των Εορταστικών Εκδηλώσεων «ΙΖ’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2023», στη «Κροκίδειο» Αίθουσα (δίπλα στην παλιά Ιερατική Σχολή, Κροκιδά 4) στην Κόρινθο και ώρα 7:30’ μ.μ. θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του Βιβλίου “Παύλου «σφραγίς», Η Κορίνθου Εκκλησία στον Χρόνο”, το οποίο εξέδωσε για δεύτερη φορά επαυξημένο και συμπληρωμένο η Ι. Μητρόπολή μας με δαπάνη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο κ. Χρήστος Καραγιάννης, Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος και επιμελήθηκε την Έκδοση και ο κ. Πέτρος Θωμαΐδης, Δικηγόρος και Νομικός Σύμβουλος της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Την Εκδήλωση θα προλογίσει ο Πανοσ. Αρχιμ. π. Άνθιμος Παπαλεξόπουλος, Ιεροκήρυκας της Ι. Μητροπόλεως μας και Καθηγούμενος της Ι. Μονής Παναγίας «ΠΑΝΤΩΝ ΧΑΡΑ» Καλεντζίου.

Η συμμετοχή σας στην παρουσίαση του εν λόγω βιβλίου κρίνεται απαραίτητη για την ενημέρωσή σας στο έργο της Ι. Μητροπόλεως και την ιστορία της Εκκλησίας της Κορίνθου, η οποία από την εποχή του Ιδρυτού της Απ. Παύλου έως σήμερα, χάριτι Χριστού συνεχίζει αδιάκοπα την πορεία της στον χρόνο με στόχο την Βασιλεία του Θεού!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog