Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην Αθήνα λόγω Athens Pride 2023

- Advertisement -
  • Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας θα προχωρήσει σήμερα η Τροχαία – Το Athens Pride 2023 και η πορεία υπερηφάνειας της LGBTQ+ κοινότητας θα «κλείσουν» κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας

Λόγω διεξαγωγής εκδηλώσεων στο πλαίσιο του Athens Pride 2023 σήμερα, Σάββατο 10-6-2023, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης αυτών από 17.00 ώρα έως πέρατος των εκδηλώσεων στην οδό Αθηνάς, στο τμήμα αυτής από την οδό Σοφοκλέους έως την πλατεία Ομονοίας, περιοχή Δήμου Αθηναίων.

Η Ελληνική Αστυνομία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Στην πλατεία Κοτζιά η κεντρική εκδήλωση

Η κεντρική εκδήλωση του Athens Pride 2023 μετακινήθηκε από την πλατεία Συντάγματος, στην πλατεία Κοτζιά. Αυτό αποφασίστηκε με δεδομένη την παρουσία του περιπτέρου της Νέας Δημοκρατίας στην πλατεία Συντάγματος.

Για λόγους ασφάλειας, παραγωγής, χωροταξικών θεμάτων, καθώς και πολιτικής ουδετερότητας του θεσμού του Athens Pride ελήφθη η απόφαση να μην ακυρωθεί ή αναβληθεί το Athens Pride 2023, αλλά αντ’ αυτού να μετακινηθεί στην πλατεία Κοτζιά και να πραγματοποιηθεί κανονικά στις 10 Ιουνίου.

Τα περίπτερα και η σκηνή θα λειτουργούν κανονικά στην πλατεία Κοτζιά και η πολύχρωμη πορεία θα κατακλύσει τους δρόμους της Αθήνας, ξεκινώντας από εκεί, θα περάσει μπροστά από τη Βουλή και θα καταλήξει και πάλι στην πλατεία Κοτζιά, όπου η βραδιά θα κλείσει με τη συναυλία και το ανοιχτό πάρτι στην πλατεία.

Μεταξύ άλλων, στο μεγάλο πάρτι του Σαββάτου, το «παρών» θα δώσουν οι Ελένη Τσαλιγοπούλου, Σπύρος Γραμμένος, Μπέσσυ Αργυράκη και Χρύσα Κατσαρίνη. Το event θα παρουσιάσει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

 

dnews

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog