Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο Αλέκος Πνευματικός πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση

- Advertisement -
  • Σας περιμένουμε 14,15 &16 Ιουνίου στις 9.15 μ.μ (είσοδος ελεύθερη) στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου “Θωμάς Θωμαϊδης”, στην παράσταση που έγινε στο πλαίσιο των μαθημάτων μας, στο τμήμα υποκριτικής του Δημόσιου ΙΕΚ Κορίνθου.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης:

Μανάβης: Βλάσης Ζαφείρης
Μανώλης: Αλέξανδρος Πνευματικός
Αθηνά: Αναστασία Ρουστέμη – Γκουργιώτη
Βέττα: Ελένη Μαυραγάνη
Σοφία: Κική Τσόγκα
Έβελιν: Βασιλική Μπερτσιά
Γιώργος: Σπύρος Μασούρης
Χαρίκλεια: Γιώτα Κλεμπετσάνη- Σούκουλη
Μάργκαρετ: Ιωάννα Κατσαρού
Παναγιωταρέας: Ντίνος Νικολάου

 

Σκηνοθεσία – Διδασκαλία : Τάκης Ανούσης & Ξένια Φερεντίνου
Μουσική: Επιλογή από τραγούδια του Λουκιανού Κηλαηδόνη
Σκηνικό & κοστούμια: Ξένια Φερεντίνου και σπουδαστές του τμήματος
Αφίσα: Ελένη Μαυραγάνη
Ήχος – Φως: Κυριακή Δάρα
Κατασκευή σκηνικού: Δημήτρης Τσαγρής
Κομμώσεις: Μαρία Ρουσέτου

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Aς ευχηθούμε καλή επιτυχία στο νέο βήμα που επιχειρεί. Μακάρι να φτάσει ψηλά. Αξιέπαινος και δημιουργικός με πολλά ενδιαφέροντα. Αυτά ας τα βλέπουν κάτι ανθρωπάρια που λέγανε πως μόνο για τις πρωτοχρονιάτικες πίτες είναι, ενώ εκείνοι έρπονται στο αφιλόξενο και βροχερό περιβάλλον του βορρά, υπηρετώντας ξένες τσέπες. Συγχαρητήρια κ. Πνευματικέ! Είθε η προσπάθειά σας να αποφέρει πολλά περισσότερα του αναμενομένου.

  2. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Γεια σου ρε Αλέξανδρε εισε παληκαρι ,που έλεγα και εγώ παλιότερα εδώ με τα παιδια στο μπλογκ !!Ως γνωστόν ο Αντρικος ήταν εκτός από υποστηριχτής του φίλου μου του Γκιώνη στις προηγούμενες εκλογέςυποστηριχτής και με τον Πνευματικό !!Μια χαρά ήταν ο πρώην δήμαρχος Κορίνθου και στο κόψιμο της πίτας ήταν λίρα εκατο!!Καλησπερα σε όλους στο Λουτρακι Περαχώρα Κόρινθο και στους Αρειανούς στο διάστημα από την πολύ ζέστη Ουαλλια !!

  3. «Ερπονται στο αφιλόξενο και βροχερό περιβάλλον του βορρά υπηρετώντας ξένες τσέπες «Τι έγραψε ο 0644!!Να σας κάνω μια ερώτηση «κυριε»?Μηπως είστε συγγραφέας η ποιητης ??Μου αρέσει ο τρόπος γραφής σας αν και δεν τα καταλαβαίνουμε πολλες φορές για ποιο σκοπό τα γράφετε !!Νικος

  4. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Αντε να το γράψω τριτη φορά γιατί εξαφανίζετε το σχόλιο σαν το υποβρύχιο που πήγε βόλτα στον Τιτανικό 😳Φίλε Νικόλα μην ασχολεισε με τον συγκεκριμένο γιατί θα τα βάλει και μαζί σου !.,Ετσι την βρίσκει τι να του κάνουμε !!Τι θεατρική παράσταση του Αλεξάνδρου μας λέτε βρε παιδιά ?!Ειδατε προχτες στο δημοτικό συμβούλιο σόου του Αλε ??Μπινελικια νταηλικια παρά λίγο και φάπες στο συμβούλιο που Τελικα διακοπή σαν το ματς στο ΟΑΚΑ με την Παναθα !!Δεν μας βάλατε αγαπητή Χαρά κανένα βιντεάκι ,πάλι από άλλου τα είδε ο Αντρικος !!Αυτο περίπου το σχόλιο το έστειλα άλλες δυο φορές !!Πιστευω ότι δεν το έστειλα καλά γιατί δεν έχει τίποτα για κόψιμο !!Αντε γεια μας !Γεια σου ρε Αλεφαντε εισε παληκαρι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog