Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις – Καλοκαίρι 2023 από την «Καλλιτεχνική Ομάδα ”Μεταμόρφωση”»

- Advertisement -

Αγαπημένοι Φίλοι και Φίλες, με χαρά σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 10 Ιουνίου στις νέες μας Πολιτιστικές Εκδηλώσεις – Καλοκαίρι 2023

  • Τοποθεσία: Συσκευαστήριο Γιαμπουράνη -ΑΡΙΣΤΟΝ Α, Αρκούδα, Κιάτο Κορινθίας
  • Ωρα: 8.45μ.μ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑ:

  • Email: tickets@metamorphosisculture.gr
  • Τηλέφωνα: 6942718837, 2742025940

H Καλλιτεχνική Ομάδα ”Μεταμόρφωση” με όραμα την στήριξη του εγχώριου Πολιτιστικού, Μορφωτικού Τουρισμού και την ψυχαγωγία του ανθρώπου, υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι με Δύναμη ψυχής Άλφα εις την ν’ και οργανώνει τον πρώτο κύκλο εκδηλώσεων με θέμα:

 

Ένα φωτεινό Μέλλον με Δύναμη Ψυχής Άλφα εις την ν.

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η έναρξη των εκδηλώσεων που συμπεριλαμβάνουν χορούς, θέατρο και ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους , θα γίνει με παραδοσιακούς χορούς στις 10 Ιουνίου και ώρα 8:45 μ.μ. που θα συμμετέχουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι του τόπου μας.

Με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο οι πολιτιστικοί σύλλογοι με την καθοδήγηση και επιμέλεια των δασκάλων: Έφη Γαϊτάνη, Γεωργίου Γαλάνη και Ελένη Τσιπά, πιάνουν τα «χέρια» της Μεταμόρφωσης, για να χορέψουν όλοι μαζί χορούς από όλη την Ελλάδα για να στείλουν ο κάθε σύλλογος χωριστά και όλοι μαζί το ξεχωριστό μήνυμα της Δύναμης Ψυχής άλφα εις την ν’, η οποία είναι Δύναμη Ανθρωπιάς, Δύναμη Παιδείας, Δύναμη Σεβασμού στην ζωή και Προσφοράς στον συνάνθρωπο γιατί ο Σεβασμός στην Ζωή, θέλει Δύναμη Ψυχής Άλφα εις την ν και δεν είναι καθόλου τυχαία η κάθε μορφή ασέβειας, βίας και επιθετικότητας που εκδηλώνεται στην καθημερινότητα μας.

Θα μας δώσει μεγάλη χαρά να είστε κοντά μας σε αυτήν την νέα μας δραστηριότητα, που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει να επαναπροσδιορίσουμε αυτό το καλοκαίρι έννοιες και αξίες, μέσα από την παράδοση και να βρουν οι λέξεις το χαμένο νόημα τους.

 

Υπάρχει ανάγκη ο Άνθρωπος να εξυψωθεί πνευματικά, μπαίνοντας και πάλι στο επίκεντρο, ώστε να καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τα σύγχρονα προβλήματα των πολλαπλών κρίσεων που μαστίζουν τον πλανήτη μας αλλά και να ρίξουμε τα νέα θεμέλια του σεβασμού για να φτιάξουμε ένα φωτεινό μέλλον με Ειρήνη και Αγάπη.

Τόσο η ομάδα μας όσο και οι συμμετέχοντες έχουμε καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια και έχουμε δουλέψει σκληρά για να βιώσουμε όλοι μια ξεχωριστή εμπειρία.

Να νιώσουμε ευτυχείς που θα αισθανθούμε αυτή την ξεχωριστή δύναμη μέσα από το χορό και το τραγούδι σε μια βραδιά γεμάτη ευαισθησία και ανθρωπιά.


- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog