Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Σημαντική διάκριση για το Δημοτικό Σχολείο Περαχώρας

- Advertisement -
  • Στον Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Bravo Schools 2023, που επιβραβεύει τις καλύτερες διδακτικές προσεγγίσεις συμμετείχαν δύο Δημοτικά Σχολεία του δήμου Λουτρακίου και συγκεκριμένα τα δημοτικά σχολεία Περαχώρας (με την δράση συνεργασίας “Σχολείο για όλους”!) και 1ο Λουτρακίου (με την δράση συνεργασίας “Μαθητική δημιουργία R.I.P. – Respect, Inspect, Protect”).

Μάλιστα το Δημοτικό Σχολείο Περαχώρας, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης και ψηφοφορίας κοινού, βραβεύτηκε στις 12 καλύτερες προσεγγίσεις.

Δείτε εδώ τις δύο προσεγγίσεις, την μία μετά την άλλη, στο 52′.41” (αλλά και στο 1.45′.40”)

Η βράβευση έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς στον διαγωνισμό συμμετείχαν 620 διδακτικές προτάσεις από 410 σχολικά τμήματα, από δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα!

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων σχ. έτους 2021-22 με τίτλο: Σχολείο για όλους Αποδοχή – Αλληλοσεβασμός – Συμπερίληψη που εκπονήθηκε από το Τμήμα Ένταξης του Δημοτικού Σχολείου Περαχώρας αλλά και κατά το σχολικό έτος 2022-23 με τη συμμετοχή όλων των εκπαιδευτικών και μαθητών/τριων υλοποιήθηκαν δράσεις με κύριο στόχο οι μαθητές/τριες να κατανοήσουν τη σημασία της διαφορετικότητας και της ισότητας όλων των ατόμων.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog