Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Αθανάσιος Μουζάκης: Αποψίλωση και καθαρισμός στις γειτονιές της Περαχώρας

- Advertisement -
  • Με μια ανάρτησή του στα social media από το προσωπικό του προφίλ φωτογραφίζει πλάνα από τη στιγμή της αποψίλωσης στην Περαχώρα.

«Στις γειτονιές της Περαχώρας σήμερα με αποψίλωση και καθαρισμό Δημοτικών χώρων, της πλατείας εισόδου αλλά και δρόμων στον κεντρικό ιστό του χωριού με άναρχη βλάστηση!!!!

Στο Παλαιό Καλαμάκι είσοδος από Επιδαύρου έως Καλαμάκι,στο Κάβο Ισθμίας, αλλά και στο 2ο ΕΠΑΛ!!!!

Στο Λουτράκι με κλάδεμα δέντρων επί των οδών όπου δυσκολεύεται το πέρασμα του σαρώθρου για την καθαριότητα των δρόμων!!!!

Στους Αγίους Θεοδώρους όπου ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ.Ράτης σε συνεννόηση και συνεργασία με την Ε.Υ.Δ.Ε Πελοποννήσου εξασφάλισε για λίγες μέρες ένα σάρωθρο και ένα καταστροφέα -τρακτέρ για κλάδεμα ψηλών δέντρων αλλά και αποψίλωση -καθαριότητα στον περιφερειακό των Αγίων Θεοδώρων!!!!

Επίσης αποψίλωση στην παραλία Τσόπα και στους γειτονικούς δρόμους….

Σταθερή μας προτεραιότητα είναι η προάσπιση της δημόσιας υγείας, μέσα από τη συνεχή προσπάθεια των παρεχόμενων υπηρεσιών καθαριότητας και πρασίνου .

Όμως, πρέπει όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην κοινή προσπάθεια για διασφάλιση της δημόσιας υγείας, για έναν καθαρό Δήμο και μία καλύτερη ποιότητα ζωής σε κάθε γειτονιά του!!!!!!!»

 

- Advertisement -

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δηλαδή τί κάνει αυτός ο Μουζάκης παρά πάνω από τον περρα και μας έχει ζαλίσει με την διαφήμιση τή δουλειά του προσωπικού την σφετερίζεται ό ίδιος για ψήφους ντροπή μας κούρασε ό γκελντης

  2. Πάντως αυτό που γίνεται κάθε φορά να φεύγετε από τον ένα συνδυασμό στον άλλο και να γλείφεις εκεί που έχεις φτύσει δεν το καταλαβαίνω το νόημα ποίο είναι

  3. Το καθάρισμα των χόρτων που τα παίρνει ο αέρας ποιος θα τα καθαρίσει κύριε μουζακη,αφήστε τις φώτο κσι πιάστε την σκούπα.

  4. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Ρε εσυ πατριώτη «ένας αγράμματος «άμα δεν σου αρέσει ο Μουζακης και ο κάθε Μουζακης μην το ψηφίζεις !!Τωρα επειδη σε κόβω για μεγάλο κουτσαβάκι με τα «Γκελντής»και τις ζαλάδες που μας λες τραβα βρες τον Μουζακη να του τα πεις μπροστά του !!Τζαμπα μαγκιές ανωνυμα κάνει οποιος να είναι !!Αντε σας βαρεθήκαμε ψεύτο μάγκες του πληκτρολογίου !!

  5. Κάθε έργο καθαριότητας ευπρόσδεκτο…Όπως και αυτό των καθαρισμών στις πλευρές του οδικού δικτύου. Έμεινε όμως στη μέση με τα αποψιλωμενανα να έχουν σχηματίσει όγκους στο πλάι του δρόμου που θα δημιουργήσουν αυτοί την φωτιά. Γιατί πρέπει τα έργα ΠΑΝΤΑ να μένουν στη μέση;;;;; Είναι ελληνικό αυτό το χούι????

  6. Πάλι τα ίδια. Είπαμε το προσωπικό καθαριότητας ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ για να καθαρίζει ΠΑΝΤΑ όχι μόνο προεκλογικά.
    ο αντιδήμαρχος καθαριότητας ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ για να επιβλέπει και να συντονίζει ΠΑΝΤΑ όχι μόνο προεκλογικά. Τα μέσα υπάρχουν για να κάνουν κριτική η να προβάλουν το έργο ΠΑΝΤΑ όχι μόνο προεκλογικά.
    Τέλος αν ο φίλος κ. Μουζάκης προβάλει ΤΩΡΑ το έργο καθαριότητας αυτόματα ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ το έργο των υπηρεσιών όλο τον υπόλοιπο καιρό πράγμα που μάλλον είναι προσβλητικό για τους εργαζόμενους και για τον προηγούμενο αντιδήμαρχο.

  7. Μπράβο στον άνθρωπο. Παράγει έργο και αναγνωρίζεται. Καλό είναι επίσης που υπάρχει ενημέρωση σχετικά με τις εργασίες της υπηρεσίας καθαριότητας – πρασίνου. Οι πλατείες έχουν ομορφύνει, έχει λουλούδια παντού και καθαριότητα. Έχει αλλάξει επίσης πολλούς (αν όχι όλους) τους σπασμένους κάδους στη γειτονιά μου, στο κέντρο του Λουτρακίου. Δεν θεωρώ ότι πρόκειται για “προεκλογικό” έργο. Ο κύριος Μουζάκης έχει καλό παρελθόν και από την πρώτη μέρα που ανέλαβε καθήκοντα, η υπηρεσία λειτουργεί πυρετωδώς. Δηλαδή πρέπει μέχρι τον Οκτώβρη να σταματήσει η καθαριότητα στους δρόμους και οι εργασίες πρασίνου; Οτιδήποτε ομορφαίνει τον τόπο μας είναι ευπρόσδεκτο, ανεξαρτήτως περιόδου. Τώρα το αν υποστηρίζουμε τη μία ή την άλλη παράταξη, θα εκφραστεί στις κάλπες. Δεν είναι δυνατόν όμως να μην αναγνωρίζουμε το έργο κάποιων άξιων ανθρώπων.

  8. Εσύ νταμαζο γιατί τσινας σάν τόν γάιδαρο σέ όρισε κανείς δικηγόρο του Μουζάκη ή γλείφεις για να σου καθαρίζουν το οικόπεδο όταν έρθεις από τάς Αγγλίας άραξε και σκέψου πριν είναι πολύ αργά έχεις άποψη για όλα και για όλους

  9. Όταν τα κόβετε κύριοι να τα μαζεύετε κιόλας…Αφού το κάνετε να γίνετε και σωστά και όχι μόνο να διαφημιστείτε. Αλλά είμαστε στην λογική έλα μωρέ θα τα “πάρει” ο αέρας.

  10. Δείτε, στην πρώτη φωτογραφία τα κόβετε και τα παρατάτε.. Με αυτό το αποτέλεσμα θέλει και “μπράβο” η Δημοτική Αρχή?
    Το αντίθετο πετυχαίνει δεν τρώει κουτόχορτο πάντως ο κόσμος…

  11. H εκμετάλλευση, ο σφετερισμός και η ιδιοτέλεια κάποιων κυριαρχούν και δεν τροποποιούνται. Πολύ εύστοχες και κυνικές οι 20:23 παρατηρήσεις του αγαπητού συνδημότη και, ως γνωστόν, οι αλήθειες είναι πικρές. Καυτηριάζει με το ύφος και γλώσσα του αλλά δε συκοφαντεί. Συμφωνώ στο έπακρο μαζί του.

  12. Ετσι δε γινεται αδελφε? Αλλα αυτος εδω ειναι το αποκορυφωμα: εφυγε απο τον αλλον συνδιασμο και τρυπωσε σε αυτον γιατι σου λεει, περισσοτερες πιθανοτητες εχει ο Γκιωνης να ξαναβγει, οποτε θα ειμαι μεσα στα πραγματα και οχι μονο. Πονηρος ο βλαχος, που λεμε.

  13. Εσύ ποιος είσαι κύριε Αντρέα και υποστηρίζεις
    Δε το κατάλαβα ότι θέλουμε θα πούμε
    Δουλειά του είναι κάθε Αντιδημάρχου να κάνει το σωστό
    Οι φωτό γιατί τις βγάζει να δούμε τι;Τι κάνει
    Έλεος με τις αηδιες

  14. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Κανένας δεν είμαι εγώ αγαπητέ που μας κανείς παρατηρήσει !!Δεν ξέρω αν εισε ο ίδιος η κάποιος άλλος και κανείς τον δικηγόρο !!Ειπα αν δεν το κατάλαβες ,δεν σου αρέσει ο Μουζακης και ο κάθε Μουζακης δεν τον ψηφίζεις !!Και αν εισε Σωστος και ωραίος του τα λες μπροστά του όχι κρυμενος πίσω από το υπολογιστή σου !Σε αυτο έκανα παρατηρήσει !!Δεν πάει να λες ότι θες και εσυ και όλοι οι άλλοι οι ανώνυμοι τζαμπα σχολιάζετε γιατί κάποιον ανώνυμο κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά !!Αντε καλό σου βράδυ και ξεχασες να βάλεις «ένας αγγραματος «να σε καταλάβουμε γιατί σου δίνουν και Συνχαρητηρια 😳

  15. Εκλογές ερχονται..οπότε θα αρχίσουν όλοι σιγά σιγά να πιάνουν τον ανήφορο για Περαχώρα.
    Και μετά από μια τετραετία θα τους ξαναδείτε πάλι!
    Τώρα για τον κ.Μουζακη,τι να πει κανείς;
    Όσα χρόνια δεν έχει ανέβει Περαχώρα ,το χει κάνει μέσα σε λίγες βδομάδες.
    Σε κάθε εκδήλωση,παρόν!!!

  16. Ο θανάσης διαφημίζει ως μεγάλη επιτυχία το αυτονόητο. ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ για να κάνει την δουλειά του . Αν προσπαθεί να μας πείσει ότι ξαφνικά οι εργάτες καθαριότητας άρχισαν να κάνουν την δουλειά τους αυτό σημαίνει ότι τόοοοοσα χρόνια κάθόντουσαν;;; Πολύ προσβλητικό. Επίσης τόοοοοσα χρόνια ο προκάτοχός του Θανάση ο Πέρρας καθότανε;;;; Εξ’ ίσου πολύ προσβλητικό.

  17. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Ρε εσυ 1400 που μας το παίζεις βαρυς δεν έχεις καταλάβει τι ρόλο παίζει ο Αντρεας ???Αλλα που μυαλό να μου πεις οταν λες να μου καθαρίσει το οικόπεδο 😂😂Ρε τι αμαρτίες πληρώνω !!Τα οικόπεδα που έχω τα καθαρίζω μόνος μου μαναριζα που έλεγε μια θεία μου στην Περαχώρα !Ο Αντρεας και τον δικηγόρο του Μουζακη και του Γκιώνη και του κάθε επωνύμου που εσυ το ξαναλεω εσυ ανώνυμε ψευτομαγκα κριτικάρεις προσβάλεις και τα γνωστά σας ειρωνικά σχόλια !!Δεν τον γουσταρεις τον Μουζακη και τον κάθε Μουζακη και κάθε επώνυμο που έχει θέση στο δήμο δεν το ψηφίζεις και τελειωσε το παραμύθι !Αυτο σου λέω ρε ξερόλα που καταλαβαινεις από δικηγορική !Αντε με φόρτωσες πρωί πρωί !!

  18. Αδελφέ 14:00 έχεις χίλια δίκια, συμφωνούν μαζί σου και οι πέτρες του Λουτρακίου, αλλά δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσαι, διότι τον αράπη κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog