Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κόρινθος: κεντρική προεκλογική συγκέντρωση ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

- Advertisement -
  • Την ερχόμενη Πέμπτη 22/6/2023 το απόγευμα στις 20:00 θα γίνει η κεντρική μας προεκλογική συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου.

Κεντρικός Ομιλητής ο Κώστας Σκανδαλίδης. Έχει διατελέσει Υπουργός Αιγαίου, Υπουργός Εσωτερικών, Υπουργός Εσωτερικών – Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βουλευτής (Δωδεκανήσου, Α’ Αθηνών) και Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ.

  • Νωρίτερα στις 19:30 σας προσκαλούμε στον πρώτο όροφο του εργατικού κέντρου στην μικρή αίθουσα συνεδριάσεων σε συνέντευξη τύπου με τον Κ. Σκανδαλίδη.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλα μιλαμε, στις επομενες εκλογες το πασοκ θα εχει ξεπερασει τον συριζα, αν δεν εχει διαλυθει στο ενδιαμεσο. Η Ζωη και ο Φαλακρος καραδοκουν.

  2. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Σαν σήμερα 23 Ιούνη 1996 έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο ο Αντρεας Παπανδρέου 🙂Ένας μεγαλος πολιτικός ,μια προσωπικότητα που έδωσε όραμα και ελπίδα στον κόσμο για μια «αλλαγή «!!Για να γίνει όμως η αλλαγή που ήθελε ο Αντρεας ,έπρεπε να αλλάξει ο Έλληνας !!Ο Έλληνας δυστυχως δεν αλλάζει ,ότι αυτο να το μεταφράζετε !!Σαν σήμερα επίσης έφυγε και μια άλλη προσωπικότητα ,λάτρεις μεγαλος και αυτός του Αντρέα και του ΠΑΣΟΚ ,και της μπάλας !!Ο λόγος για τον θρύλικο Αλεφαντο !!Αντε γεια μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog