Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

Το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών πραγματοποιήθηκε, με απόλυτη επιτυχία, στο σκοπευτήριο της Κορίνθου. (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών πραγματοποιήθηκε, με απόλυτη επιτυχία, στο σκοπευτήριο της Κορίνθου, υπό την αιγίδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και την πολύτιμη συνδρομή του Ομίλου Αθλητικής Σκοποβολής Κορινθίας στη διεξαγωγή των αγώνων την Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023.

Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν 50 αθλητές από όλη την Ελλάδα και εντυπωσίασαν στο πεδίο βολής με την άρτια τεχνική τους κατάρτιση και με τις επιδόσεις τους.

Παρόντες στους αγώνες ο Αντιπρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, Αστυνόμος Β’ Δημήτριος Αβανίδης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κορινθίας κ. Χρήστος Βλαχοπάνος και ο συντάκτης του παρόντος, ως μέλος της τριμελούς Συμβουλευτικής Επιτροπής της Ένωσης.

Ακολούθησε δεξίωση, εκ μέρους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κορινθίας, κατά την οποία απονεμήθηκαν τα βραβεία στους νικητές και αναμνηστικές πλακέτες σε όσους συνέδραμαν στους αγώνες.

Στην εκδήλωση των απονομών παρέστη ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νομού Κορινθίας, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Μπράβος, ως εκπρόσωπος του Διευθυντή της ιδίας Διεύθυνσης, Ταξιάρχου Χαράλαμπου Τετράδη.

 

Από αριστερά: Χρήστος Βλαχοπάνος-Δημήτρης Αβανίδης

 

ΚΕΙΜΕΝΟ: Ιωάννης Καραπανάγος

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog