Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πνίγηκε ηλικιωμένος στο Λουτράκι (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -
  • Παρά τις προσπάθειες του ναυαγοσώστη ο ηλικιωμένος άνδρας δεν τα κατάφερε…

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από την θάλασσα σήμερα το απόγευμα 23 Ιουνίου 2023 στο Λουτράκι ένας άνδρας  ηλικίας περίπου 80 ετών περίπου.

Ο ναυαγοσώστης αφού προσπάθησε να του προσφέρει  τις πρώτες βοήθειες κάλεσε το ασθενοφόρο και ο ηλικιωμένος διακομίσθηκε  στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Προανάκριση διενεργεί από το Λιμεναρχείο Κορίνθου.

 

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι ναυαγωσωστες κάνανε ότι μπορούσαν !δεν ζούνε όλοι ας κοιτάξουμε να μην κράζουμε τόσο τον καθένα ? θα μπορούσε να μην υπήρχαν καν ναυαγωσωστες οπότε ο καθένας αφού είναι πιο άξιος ας τρέξει για τον διπλανό του όταν έχει ανάγκη αφήστε την γκρίνια και αν ποτέ δείτε κάτι τέτοιο ξανά σας παρακαλώ μην πάτε όλοι από πάνω σαν τις μύγες ένας συμπολίτης μας είναι σε ανάγκη έκτακτη δεν είναι δημόσιο θέαμα να μην σας νοιάζει άμα δεν μπορείτε να βοηθήσατε σοβαρά !!!!!

  2. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆εσυ που έχεις δει τον ναυαγοσώστη να κοιτάζει τις κοπέλες 😳😳Εαν ήταν γυναίκα ναυαγοσώστης και κοίταγε τα αγοράκια τι θα άλλαζε ??Ο σχολιαστης «Ρωδη «τα γράφει πολύ ωραία και δίνει και συμβουλές που πρέπει να τις ακολουθούν όλοι

  3. Να βάλουν ναυαγοσώστη την Πάμελα Άντερσον να την κοιτάζουν όλοι και να απολαμβάνουν την θεα οι λουόμενοι !Νικος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog