Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Προεκλογικό μήνυμα Γιώργου Ψυχογιού: Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για μια ζωή με αξιοπρέπεια για εμάς και τα παιδιά μας

- Advertisement -

Μέσα από ένα βίντεο ο Γιώργος Ψυχογιός καλεί τους πολίτες της Κορινθίας να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές της 25 ης  Ιουνίου με τα ακόλουθα λόγια:

  • «Στις 25 Ιουνίου, ψηφίζουμε για τις ζωές μας, ψηφίζουμε για μια ζωή με αξιοπρέπεια, για μας και τα παιδιά μας.

Ψηφίζουμε για να έχουν όλοι οι ανασφάλιστοι πρόσβαση στην φαρμακευτική περίθαλψη και όχι να αποκλείονται όπως τώρα.

Ψηφίζουμε για να μπορούν όλα τα παιδιά να πηγαίνουν στους παιδικούς σταθμούς και όχι να μένουν εκτός, αλλά και τα σχολικά γεύματα να παρέχονται έγκαιρα και όχι τον Ιούνη ή και καθόλου.

Ψηφίζουμε για να έχουμε νοσοκομείο και δομές υγείας στην κορινθία που να ενισχύονται και να αναβαθμίζονται και όχι να απαξιώνονται όπως τα προηγούμενα χρόνια και να στέκεται το σύστημα στο φιλότιμο και την προσπάθεια των εργαζομένων.

Ψηφίζουμε για να έχουμε σύγχρονο προαστιακό σιδηρόδρομο, με περισσότερα δρομολόγια και περισσότερο προσωπικό να έχουμε προγράμματα «Φιλόδημος» στους Δήμους που απέδωσαν πολλά έργα και υποδομές αλλά και εξοπλισμό και σίγουρα για το δημόσιο χαρακτήρα των νερών και των υπηρεσιών των Δήμων.

Ψηφίζουμε επίσης για να μην μπουν ανεμογεννήτριες σε περιοχές ιδιαίτερης αξίας και σημασίας, όπως τα Γεράνεια, ή η Μικρή Ζήρεια. Και σίγουρα για να μειωθεί το κόστος ζωής των πολιτών, για να μειωθεί το κόστος παραγωγής αγροτών και κτηνοτρόφων που είναι δυσβάσταχτο και ιστορικά προϊόντα όπως το λεμόνι και η σταφίδα, εξευτελίζονται ως προς τις τιμές, οδηγώντας τους παραγωγούς εκτός καλλιέργειας.

Ψηφίζουμε τέλος, ώστε μεγάλα έργα υποδομής, όπως το Φράγμα του Ασωπού, να επανεκκινήσουν, όταν δρομολογήθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα έχουν σταματήσει, αλλά και για ισχυρά εργασιακά δικαιώματα, που έχουν ξηλωθεί εντελώς, και στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με χρηματοδότηση αλλά και ελάφρυνση του ιδιωτικού χρέους.

Τώρα ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.»

  • Το προεκλογικό μήνυμα σε βίντεο:

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog