Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Με τι καιρό θα πάμε στις κάλπες ανήμερα των εκλογών

- Advertisement -
  • Βροχερός αναμένεται να είναι ο καιρός αύριο Κυριακή (25/6), ημέρα των εκλογών σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Αυτό θα συμβεί εξαιτίας μίας διαταραχής της μέσης τροπόσφαιρας, ταχέως κινούμενη προς ανατολικά και θα επηρεάσει τον καιρό της χώρας την Κυριακή κι έτσι οι ψηφοφόροι θα προσέλθουν στις κάλπες με βροχές.

Ειδικότερα σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, η μεταβολή του καιρού θα ξεκινήσει από σήμερα το Μεσημέρι, 24/06 με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά ηπειρωτικά, οι οποίες θα εξασθενήσουν σημαντικά έως το βράδυ.

Από τις προμεσημβρινές ώρες της Κυριακής 25/06 τα φαινόμενα θα ενισχυθούν εκ νέου και κατά τόπους θα επεκταθούν σταδιακά σε περιοχές χαμηλότερου υψομέτρου της ηπειρωτικής χώρας και του Ιονίου. Ιδιαίτερα στα ορεινά ηπειρωτικά υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων. Νέα εξασθένησή των φαινομένων αναμένεται από τις πρώτες βραδινές ώρες της Κυριακής 25/06.

Η θερμοκρασία, η οποία δεν αναμένεται να παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή, θα φτάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 35 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπεράσουν τα 5 μποφόρ.

Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα των ηπειρωτικών και του Ιονίου θα είναι σχετικά αυξημένες.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog