Μια ακόμα ΔΕΣΜΕΥΣΗ που έγινε ΠΡΑΞΗ!

«Το όνειρο των Κορινθίων υλοποιείται. Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα έγινε από την δημοτική μας αρχή! Με πολλή δουλειά, στόχευση και υψηλό αίσθημα καθήκοντος! Δεσμευτήκαμε να στρέψουμε το βλέμμα της πόλης στην θάλασσα και υλοποιούμε την δέσμευση μας αυτή με συνέπεια!

Ομόφωνα η ΕΤΑΔ την Πέμπτη αποφάσισε την παραχώρηση των μπαζωμάτων του Αγίου Νικολάου στο Δήμο Κορινθίων! Δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος διότι ξεκινάμε το αμέσως επόμενο βήμα, εκείνο της αξιοποίησης μιας τεράστιας έκτασης 55 στρεμμάτων, η οποία αλλάζει την φυσιογνωμία της πόλης, δίνει νέα ταυτότητα στην περιοχή, έναν πολυχώρο αναψυχής, ξεκούρασης
και δραστηριοτήτων σε κατοίκους και επισκέπτες.»

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος από τον χώρο των μπαζωμάτων Αγίου Νικολάου, συνοδευόμενος από την ομάδα που εργάστηκε για το αποτέλεσμα ,ανακοίνωσε νωρίτερα το πρωί σήμερα, την είδηση που οι Κορίνθιοι ανέμεναν για δεκαετίες! Την παραχώρηση της έκτασης στο Δήμο προς αξιοποίηση! Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΑΔ αποφάσισε ομόφωνα την Πέμπτη την παραχώρηση στο δήμο Κορινθίων, είχε προηγηθεί την Δευτέρα, ανάλογη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.