Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: Ρήμαξαν μετασχηματιστή τα ξημερώματα – Σε απόγνωση οι κάτοικοι

- Advertisement -
  • Ο οικισμός Σκάρπα Λουτρακίου έχει μείνει χωρίς ρεύμα, από χθες το βράδυ, καθώς, άγνωστοι δράστες, ξήλωσαν τα ξημερώματα μετασχηματιστή και καλώδια της ΔΕΗ.

Οι κάτοικοι έχουν καλέσει τα κεντρικά της ΔΕΗ όπου τους είπαν ότι δεν έχουν προσωπικό.

Το Λουτράκι εκπέμπει SOS και οι κάτοικοι είναι στα κάγκελα καθώς έχουν σοβαρό πρόβλημα με τους Ρομά που σπάνε γυαλιά στην παραλία, δημιουργούν φασαρίες, κλέβουν κτλπ.

Η αστυνομία και η δημοτική αστυνομία που είναι;

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όντως δημιουργήθηκε μεγάλο πρόβλημα στην περιοχή με τους γνωστούς -άγνωστους ,που πέρα από το απέραντο σκοτάδι που δημιουργήθηκε και όλη η περιοχή ήταν βορά στους επιτήδειους για κακόβουλες πράξεις ,παράλληλα με την διακοπή όλων των ηλεκτρικών συσκευών (κλιματισμός ,τηλεφωνία, μηχανήματα παροχής οξυγόνου για ηλικιωμένους)για άλλη μια φορά επισημαίνεται ΤΟ Μεγάλο Πρόβλημα που ταλανίζει την περιοχή για 45 συναπτά έτη είναι ότι χωρίς Ρεύμα δεν υπάρχει κύριοι της δημοτικής αρχής ΝΕΡΟ καθότι τα (μηχανάκια ) άντλησης σταματούν ,και εντάξει αν είναι για λίγο ,όμως για 17 ώρες στη μέση του καλοκαιριού και ελοχευοντας ένας κίνδυνος πυρκαγιάς τι θα κάναμε ? Στο δια ταύτα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ προχωρήστε σε αυτό το έργο πνοής για την περιοχή και τους κατοίκους.

  2. Η αστυνομία δεν ερχετε σε περιπτώσεις ποε εχουν σχέση τους ρομα. Αυτοι κρατανε οπλα. Δεν ζυγωνει η αστυνομία κ να ρισκάρει.

  3. Πουθενά δεν υπάρχει δημοτική κ κανονική αστυνομία ψηφιστε τους….. εδώ έκλεισαν τις τράπεζες αισχος……Δήμαρχε που είσαι μόνο στην παραλια…….το ξέρετε πως κάνουν ηλ. πατίνι κ ποδήλατο μέσα στον κοσμο με κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού;;;;;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog