Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: Ατύχημα στον κυκλικό κόμβο το Σάββατο

- Advertisement -
  • Το Σάββατο 01 Ιουλίου 2023 σημειώθηκε ακόμα ένα τροχαίο στους κυκλικούς κόμβους στο Λουτράκι έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο Γ. Γαλανόπουλος Λουτρακίου.

Όλα έγιναν όταν οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου, για άγνωστο λόγο, δεν είδε τον κυκλικό κόμβο με αποτέλεσμα να τον καβαλήσει και το όχημά του να ανατραπεί.

Ευτυχώς,  δεν υπήρξαν θύματα αλλά μόνο υλικές ζημιές.

 

 

πληροφορίες από ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

 

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ενα εργο οταν ξεκιναει πρεπει να τελειωνει . καποιος μαλλον ξενος ειχε συνηθησει σε ευθεια και του βγηκε κομβος . φωτισμος και ασφαλτος ροντεο εχουν αυτα τα αποτελεσματα .

  2. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆από την φωτογραφία που βλέπω δεν μπορώ να δώσω σαφή απάντηση αν είναι σωστό το roundabout!Σε δρόμο με δυο λωρίδες πριν μπεις στο κόμβο γίνονται 3 μερικές φορές !Αναλογα που πας υπάρχει η εξωτερική ποι πας ευθεία και δεν μπαινεις στον κύκλο !Αλλοι ξερόλες λένε ότι από δυο λωρίδες γίνετε μια στον κύκλο !κατι τέτοια έχω τώρα 2 μέρες που τα εξηγώ στους σοιγκοινωνιολογους Λουτρακιου και πάσης Ελλάδος στο άρθρο του μπλογκ στο φέισμπουκ !Μεχρι και φωτογραφίες τους βάζω από κόμβους !Ο μηχανικός η εργολάβος ξέρει την δουλειά του και ο κόμβος είναι Σωστος στην λειτουργία του και την χρήση του !Τωρα ο Μητσος και ο Κιτσος που σχολιάζει λένε τις πατάτες τους !!Το είδος αυτο του κόμβου είναι ο ποιο εύκολος σε λειτουργία και συνηθίζετε σε κόμβους εκτός πόλης !Αφηστε να τελειώσει και θα δείτε ότι είναι παιχνιδάκι !Μεχρι τότε προσοχη

  3. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Να σας πω ακόμα δυο τρία πραγματάκια βασικά για τους κόμβους !!Πρωτα από όλα κόβουμε ταχύτητα οταν πλησιάζουμε σε κόμβο !Δευερον περνούμε την λωρίδα που θελουμε να παμε μέσα στον κύκλο ,η συνέχεια της πορείας προς την πόλη πχ !Να το εξηγήσω αυτο γιατί μερικοί δεν παίρνετε χαμπάρι !Ειμαι εγώ ο Αντρεας ερχομαι από το αεροδρόμιο και πηγαίνω στο σπίτι μου !μολις πλησιάζω στον κόμβο θα πάρω την εξωτερική λωρίδα και θα βγω πάλι στο δρόμο για την πόλη !Αν έχω πάρει την λάθος λωρίδα και την ίδια ώρα ερχετε άλλος για να πάει στο δρόμο για την πόλη θα τρακάρουμε !Τι κάνουμε εκεί ?Περιμενεις βγαζεις φλας και πας σιγά σιγά !Υπαρχε και η λύση να μπεις στον κύκλο να κανείς ολο το γυρο και να βγεις πάλι στην κανονική έξοδο για την πόλη !!Τοσο απλό είναι !Το κόμβο αυτο είναι παιχνιδάκι σας λέω !!

  4. Έχει κάποιο θέμα, δεν το έχω εντοπίσει. Τουλάχιστον να υπάρχουν πινακίδες πλησιάζοντας για να ελαττώνει ταχύτητα ο κόσμος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog