Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αρκαδία: Ανάστατη η Τρίπολη – Αλλοδαπός έδειχνε τα «κάλλη» του δημόσια και κυνηγούσε μικρά παιδιά

- Advertisement -
  • Επιδειξίας αναστάτωσε το κέντρο της Τρίπολης. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας που προχώρησε στην σύλληψη του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες γνωστού ειδησιογραφικού πρακτορείου, από μαρτυρίες παιδιών και ενηλίκων αναφέρουν πως κυνηγούσε τα παιδιά και χτυπούσε όποιο έπιανε.

Μάλιστα επί αρκετή ώρα τον καταδίωξαν γονείς αλλά και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο κέντρο και κατάλαβαν τι συνέβαινε καθώς τα παιδιά τους ενημέρωσαν ότι κινδυνεύουν από τον άνθρωπο αυτό.

Τα παιδιά αλλά και γονείς ανέφεραν πως ο άγνωστος αλλοδαπός έδειχνε τα γεννητικά του όργανα και κυνηγούσε μικρά παιδιά στους δρόμους του κέντρου.

Στο σημείο έσπευσε η ομάδα ΔΙΑΣ και ακινητοποίησε τον ύποπτο.

 

pna.gr

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Aυτά τα αίσχη είναι μεν κατακριτέα και αναζητείται δραστική λύση, αλλά δεν απασχολούν άλλους. Πως θα εκλέγετο το κόμμα τους, πως θα αυξήσουν το μισθό τους, πόσα 5άστερα υπάρχουν στην Ελλάδα και πως θα φιμώσουν την πεθερά τους. Εκεί καταντάει ο μίζερος κόσμος, δυστυχώς…

  2. Αμεση απελαση σε τετοιους και εξορια. Ετσι τους χρειαζεται, να μεινουν μακρυα να τρωνε fish and ships να δουν τη γλυκα…!

  3. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Σε ένα κατα τα αλλά σοβαρό άρθρο έχουμε τον γραφικο να λέει τις σπόντες για τον φίλο μας τον Τάσο ,και φυσικα δεν ξεχνάει και τον Αντρέα !Τωρα αν είναι ένας είναι δυο σχολιαστές ,δηλαδή αν είναι το ίδιο άτομο δεν είναι το θέμα μας ,είναι το γνωστό κόμπλεξ του !!Παντως αν ο άνθρωπος την βρίσκει ετσι ικανοποιητε αν προτιμάτε ,με το να μας την λέει εμένα και του Τάσου δεν πειράζει !Ειδες τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος αν έχει «προβλήματα «!,Να δείχνει τα κάλλη του που είναι και το θέμα μας Από το να πάει καμία βόλτα στην παραλία η στο πάρκο και να αρχιζει τα στριπτηζ καλύτερα να λέει για την πεθερά του Τάσου και τα fish and chips τα δικά μου !!Οριστε ήθελα να γράψω για τον Σλουκα που έπιασε κορόιδο τον Τρακη που με τα λεφτά αυτά θα έπαιρνε παιχταρα από το USA και ασχολουμε με τον γραφικο του μπλογκ !!Περαστικα σου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog