Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια του ανοιχτού θεάτρου ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΖΕΡΒΟΣ στο Λουτράκι (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ))

- Advertisement -
  • ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΖΕΡΒΟΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΩΣΤΑΛΑΣ
Με πλήθος κόσμου (πάνω από 1.000 άτομα) και υπό το φως της πανσελήνου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου, ανοιχτού θεάτρου ”Παντελής Ζερβός“, το βράδυ της Τρίτης 4 Ιουλίου 2023 στο Πάρκο Δεξαμενής Λουτρακίου.
 12 τραγουδιστές, άπαντες συμπολίτες μας, 35 χορωδοί, περισσότεροι από 60 μουσικοί  το φως του φεγγαριού και η κοσμοσυρροή ήταν μια μοναδική σύνθεση, για να εγκαινιαστεί το πανέμορφο θέατρο στο Πάρκο Δεξαμενής, τιμώντας τη μνήμη του αείμνηστου ηθοποιού-συμπολίτη μας Παντελή Ζερβού.
Το παρών όπως θα δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες, έδωσαν ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης, δημοτικοί σύμβουλοι, βουλευτές, πολιτευτές, περιφερειακοί σύμβουλοι κ.α
Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του δημοτικού συμβούλου, πρώην αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστα Παντελέου, ο οποίος αν και δρομολόγησε το έργο δεν έδωσε το παρών για να το υποστηρίξει. Ενα έργο για το οποίο κάποτε δέχθηκε αήθεις επιθέσεις  επειδή είχε κόψει κάποια πεύκα για την κατασκευή του και επειδή το πάρκο βρίσκεται δίπλα στο σπίτι του. Βεβαίως ο Κ. Παντελέου, είχε δεχθεί επιθέσεις  από πολλούς ακόμα, θυμάστε όλοι και την επιθεση συνδημότη με σπαθί…..ακόμα και από τη σημερινή αρχηγό του κα Μαρία Πρωτοπαππά, γι΄αυτό το έργο, που πραγματικά κοσμεί πλέον το πάρκο δεξαμενής και πιστώνεται στη δημοτική αρχή του Γιώργου Γκιώνη βεβαίως. Αντιθετως η Μαρία Πρωτοπαππά επικεφαλής του συνδυασμού με τον οποίο θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Κ Παντελέου, έδωσε  το παρών την ώρα του αγιασμού και αποχώρησε με τους υποψηφίους της.

 

Δείτε βίντεο του Γιάννη Αικατερίνη από την όμορφη εκδήλωση!

 

 

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Όπως πάντα το loutrakiblog κάλυψε την εκδήλωση με φωτογραφικό υλικό βίντεο για εμάς που δεν μπορούσαμε να παραβρεθούμε !!Οσο μπόρεσα παρακολούθησα μέσο αναρτήσεων και βιντεάκια ζωντανά από φίλους όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να τιμήσουν τον μεγάλο μας ηθοποιό και άνθρωπο Παντελή Ζερβό που φέρνει το όνομα του το θεατράκι στο πάρκο !!Οι μουσικές «δυνάμεις «της πόλης με τους γερο λύκους Πιερρακεα ,Μιχας ,Τσελωνης κλπ φυσικα η φιλαρμονική και γενικά όλοι που έπαιξαν και τραγούδησαν στην εκδήλωση !!Επι την ευκαιρία να δώσω και τα Συνχαρητηρια στον φίλο μου τον Μιλτο τον αρχιτέκτονα του θεάτρου !!

  2. Πάντως ο μεγάλος αυτός ηθοποιός θα ήθελε το θέατρο με το όνομα του να είναι ελεύθερο προς τους συλλόγους του λουτρακιου και όχι να χρειάζονται να πληρώνουν για να παράγουν πολιτισμό στον τόπο τους.( το θέατρο είναι όντως έτοιμο σαν θέατρο. Για να λειτουργήσει σωστά ένας χώρος που τον φτιάξαμε για να τιμήσουμε τον μεγάλο Παντελή Ζερβο χρειάζονται αποδυτήρια, εγκατάσταση φωτισμού παραστάσεων,ηχητικές εγκαταστάσεις περίφραξη όταν και αν γίνουν τα αποδυτήρια για τα μικρά παιδιά που παίρνουν μέρος στις παραστάσεις και άλλα πολλά μικρά μικρά πράγματα που κάνουν ένα ανοιχτό θέατρο πραγματικό θέατρο και όχι θέατρο μόνο για εγκαίνια και φωτογραφίες)…Εκτός και αν φτιάξαμε μόνο το θέατρο σαν θέατρο και για όλα τα άλλα θα μπει ο ιδιώτης με το αζημίωτο!!!!

  3. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Ο Αντρεας όπως ξέρετε είναι δίκαιος και θα πει και τον καλό τον λόγο αλλά αν δει κάτι λάθος θα το πει !!Πριν λίγο έμαθα κάτι για το θέατρο και νομίζω ότι είναι λάθος !!Ωραια και καλά το θέατρο που τελειωσε έγινε η λαμπερή εκδήλωση χτες είπαν τα μπράβο και Συνχαρητηρια σε όσους πήραν μέρος στο έργο αυτο !!Γιατι όμως αφού το εφτιαξαν όμορφο και ωραία δεν έβαλαν και μια ωραία πινακίδα ,αλλά έβαλαν την παλιά που υπηρχε εκεί πρι το έργο ??Δεν το λέω για να κατηγορήσω κάτι και ισως να υπάρχει μια εξήγηση που δεν την γνωρίζω απλα οταν μου το είπε κάποιος το θεώρησα λάθος !!Κατι που προτείνω στην Χαρά και Μιχάλη να το ψάξουν και να μας ενημερώσουν θέλω να πιστευω και πολλούς που ισως το είδαν χτες στα εγκαίνια !

  4. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Δεν έχει περάσει ακόμα το σχόλιο που έστειλα για την παλιά πινακίδα στο θέατρο Παντελης Ζερβός και ρωτάω αν γνωρίζουν τα παιδιά τι τρέχει !Ο Αντρεας έκανε την έρευνα του και από έγκυρη πηγή που λεμε ,έμαθα η πινακίδα είναι στο πρόγραμμα να αλαξει και πολλά ακόμα που δεν έχουν τελειώσει στα πέριξ του θεάτρου !Οπως είπα και στο άλλο σχόλιο θα πω τα καλά θα πω και τα κακά !!Δεν μου άρεσε ότι ενώ έγινε καινούργιο το θέατρο να βάλουν την πινακίδα την παλιά

  5. Ο ταφος του Παντελη Ζερβου στο παλιο νεκροταφειο ειναι σε κακο χαλι.Αν μπορουσε καποιος απο τον δημο να τον κοιταξει λιγο καλο θα ηταν.Δεν τιμα τον Παντελη Ζερβο αυτη η εικονα

  6. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ. ΥΠΕΡΟΧΗ ΒΡΑΔΙΑ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ. ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΩΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ, ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΦΟΝ ΝΤΑΜΑΖΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΝΤΡΟΠΗ ΜΗΔΕΝ!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog