• ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΖΕΡΒΟΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΩΣΤΑΛΑΣ
Με πλήθος κόσμου (πάνω από 1.000 άτομα) και υπό το φως της πανσελήνου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου, ανοιχτού θεάτρου ”Παντελής Ζερβός“, το βράδυ της Τρίτης 4 Ιουλίου 2023 στο Πάρκο Δεξαμενής Λουτρακίου.
 12 τραγουδιστές, άπαντες συμπολίτες μας, 35 χορωδοί, περισσότεροι από 60 μουσικοί  το φως του φεγγαριού και η κοσμοσυρροή ήταν μια μοναδική σύνθεση, για να εγκαινιαστεί το πανέμορφο θέατρο στο Πάρκο Δεξαμενής, τιμώντας τη μνήμη του αείμνηστου ηθοποιού-συμπολίτη μας Παντελή Ζερβού.
Το παρών όπως θα δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες, έδωσαν ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης, δημοτικοί σύμβουλοι, βουλευτές, πολιτευτές, περιφερειακοί σύμβουλοι κ.α
Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του δημοτικού συμβούλου, πρώην αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστα Παντελέου, ο οποίος αν και δρομολόγησε το έργο δεν έδωσε το παρών για να το υποστηρίξει. Ενα έργο για το οποίο κάποτε δέχθηκε αήθεις επιθέσεις  επειδή είχε κόψει κάποια πεύκα για την κατασκευή του και επειδή το πάρκο βρίσκεται δίπλα στο σπίτι του. Βεβαίως ο Κ. Παντελέου, είχε δεχθεί επιθέσεις  από πολλούς ακόμα, θυμάστε όλοι και την επιθεση συνδημότη με σπαθί…..ακόμα και από τη σημερινή αρχηγό του κα Μαρία Πρωτοπαππά, γι΄αυτό το έργο, που πραγματικά κοσμεί πλέον το πάρκο δεξαμενής και πιστώνεται στη δημοτική αρχή του Γιώργου Γκιώνη βεβαίως. Αντιθετως η Μαρία Πρωτοπαππά επικεφαλής του συνδυασμού με τον οποίο θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Κ Παντελέου, έδωσε  το παρών την ώρα του αγιασμού και αποχώρησε με τους υποψηφίους της.

 

Δείτε βίντεο του Γιάννη Αικατερίνη από την όμορφη εκδήλωση!