Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Τέξας: «Χοντρό» επεισόδιο ντελιβερά – πελάτισσας για το μπουρμπουάρ – Τι έκανε η πελάτισσα

- Advertisement -
  • Καθόλου ψύχραιμος δεν στάθηκε ένας διανομέας στο Τέξας όταν μετά από παραγγελία που παρέδωσε έλαβε, σύμφωνα με τον ίδιο, μικρό φιλοδώρημα.

Ο εργαζόμενος από το Τέξας ακούγεται στο βίντεο που κυκλοφορεί στα social media και έχει γίνει viral να «στολίζει» την πελάτισσα για το tip των 5 δολαρίων μιας παραγγελίας που κόστιζε 20 δολάρια.

Η γυναίκα δημοσίευσε το βίντεο στο TikTok, το οποίο δείχνει τον διανομέα να παραδίδει την πίτσα στο σπίτι της.

Ο διανομέας φαίνεται να χτυπάει το κουδούνι και η γυναίκα ανοίγει την πόρτα και να τον χαιρετάει.

Αφού παραλίγο να του πέσει η πίτσα καθώς την έβγαζε από την θήκη της, ο διανομέας παρέδωσε την πίτσα, καθώς η γυναίκα τον ευχαρίστησε με ενθουσιασμό.

Ωστόσο καθώς άρχισε να περπατάει προς το αυτοκίνητό του, ο ντελιβεράς γύρισε πίσω και είπε: «Θέλω απλώς να πω, είναι ένα ωραίο σπίτι για ένα φιλοδώρημα 5 δολαρίων».

«Παρακαλώ!» απάντησε εμφανώς έκπληκτη γυναίκα, με τον διανομέα να της λέει «Άντε γ…υ», βγαίνοντας από το πλάνο.

«Πόσο πρέπει να δίνω φιλοδώρημα για μια πίτα των 20 δολαρίων;», αναρωτήθηκε η γυναίκα στη λεζάντα του βίντεο στο TikTok.

Σύμφωνα με την ίδια, το φιλοδώρημα του διανομέα για το οποίο εκνευρίστηκε ανήλθε στο 25% του λογαριασμού.

Οι αντιδράσεις για το βίντεο ήταν έντονες, με πολλούς να εκφράζουν δυσπιστία για τη συμπεριφορά του άνδρα.

«Υποθέτω ότι περίμενε να του δώσεις το σπίτι ως φιλοδώρημα», έγραψε ένας.

«Θα φοβόμουν να φάω το φαγητό μετά από αυτή την αλληλεπίδραση. Είναι τόσο αγενή», δήλωσε ένας τρίτος.

Πολλοί είπαν ότι η γυναίκα θα πρέπει να τον καταγγείλει στην εταιρεία του και να ανακαλέσει τα πέντε δολάρια που του είχε ήδη δώσει.

Εκείνη απάντησε ότι προσπάθησε να το κάνει, αλλά η εφαρμογή δεν της το επέτρεπε.

 

in.gr

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Eίναι δύσκολο περιβάλλον στο εξωτερικό, επικίνδυνο και πολύ παράξενο, ενώ η πατρίδα μας είναι ευλογημένος τόπος. Αλίμονο σε όποιον μένει έξω, πολλά συμβαίνουν εκεί και εκβαρβαρίζεται. Με όσα ζόρια κι αν υπάρχουν, η χώρα μας είναι εξευγενισμένη. Κανονική εξορία η ζωή εκτός. Παπούτσι απ’τον τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο.

  2. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Κοιτα να δεις κομπλεξικε !!Εγω στο τρυπακι να κάνω συγκριση Ελλάδας και εξωτερικού δεν κάνω !Εγω δεν έχω κατηγορήσει ουτε έχω ωραιοποίηση ουτε το εσωτερικό ουτε το εξωτερικό !Τωρα εσυ κομπλεξικε δεν έχεις παρά να δεις τι γίνετε γύρω σου στην ωραία μας την Ελλάδα πριν βγάλεις την χολή σου !Μην ξεχνας ότι με το να αναφερεσε σε εμένα πέρνει η μπαλα και εκατοντάδες Λουτρακιωτες και λουτρακιωτισες που μένουν στο εξωτερικό και υπόλοιπους Έλληνες !!Εγω και εμεις στο εξωτερικο έχουμε την δύναμη να την βγάζουμε στις «δυσκολίες»σε αντίθεση με εσένα που νομίζεις ότι νομίζεις με το φτωχό σου το μυαλό !!Αντε αξία σου έδωσα πάλι και στο μέλλον να λες για μένα προσωπικα ,δεν σου φταίνε όλοι οι ξενιτεμένοι ,εσένα σου φταει μόνο ο Αντρεας και ας μην το αναφέρεις αλλά το λες γενικά !Να περάσει Χαρά

  3. Δεν ξέρεις τι λες, κύριος. Δεν αναφέρθηκα σε άλλους ούτε υπονοώ τίποτα για άλλους, διότι κανείς άλλος δεν κάνει χαμελπή εργασία έχοντας ταυτόχρονα μεγάλο στόμα.

  4. Αντε παλι, κατι βρηκε και τσακωνεται με τον κοσμο. Δεν θα αλλαξει ποτε. Ολοι του φταινε ολοι τον ενοχλουν αυτον τον ανθρωπο. Ρε μιλησε για τον πιτσαδορο που εβρισε επειδη δεν πηρε οσο πουρμπουαρ ηθελε και ασε στην ησυχια τους τους αλλους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog