Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κέρκυρα: Άλογο που τραβούσε τουριστική άμαξα πέθανε στη μέση του δρόμου

- Advertisement -
  • Ένα μακάβριο θέαμα αντίκρισαν τουρίστες και ντόπιοι στην Κέρκυρα, καθώς ένα άλογο που μετέφερε άμαξα, κατέρρευσε και πέθανε καταμεσής του δρόμου.

Το άλογο, το οποίο ήταν δεμένο στην άμαξα, η οποία είχε μόνο τον καροτσέρη κι όχι τουρίστες πάνω, έπεσε νεκρό στο δρόμο του Φοίνικα στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες άμεσα έσπευσαν κι άλλοι αμαξάδες να βοηθήσουν το άλογο και τον συνάδελφό τους, ωστόσο, το άλογο είχε ήδη καταλήξει.

 

corfutvnews

 

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έφαγε ο αμαξάς και 30.000 διοικητικό πρόστιμο. Άντε να τα βρει να τα πληρώσει. Ολόκληρη περιουσία για όσους δεν τα’χουν. Ένας φούρναρης θέλει 30 χρόνια εργασίας στο εξωτερικό για να μαζέψει το 1/10 του ποσού και αν δηλαδή.

  2. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Εικόνες από την Ελλάδα μας 2023 !!Το άτυχο αλογάκι πλήρωσε με την ζωή του μια ακόμα ανθρώπινη κακομεταχείριση ,ανθρώπινη φροντίδα ,ανθρώπινη ελλιπή διατροφή ,διαμονή κλπ !!Το ίδιο τραβάνε και τα γαϊδουράκια στα νησιά μας !!Πριν κάτι ώρες το είχαν και πρώτο θέμα στην γειτονική μας Ιταλία για το άλογο !!Τα άλογα πάντα από την αρχαιότητα ήταν δίπλα στον άνθρωπο που πάντα ήταν πιστός φίλος και σύντροφος μαζί στις μαχες στα ταξίδια που έκαναν και τόσα αλλά !!Οταν όμως το άλογο το χρησιμοποιούν για το χρήμα τότε η φροντίδα του και κυρίως από «αναίσθητους «ανθρώπους ,έχουμε αυτά τα αποτελέσματα !Υπαρχουν και οι εξαιρέσεις σε αυτο που έγραψα !Υπαρχουν και τα άλογα των αγώνων ιπποδρομίας που η φροντίδα τους απαιτεί πολύ μεγάλη υπόθεση και όχι του βάζουμε λίγο σανό ,λίγο νερό και Αστο να κάνει βόλτα σε 40 βαθμούς !,Κριμα για το ζωντανό 🙂

  3. ΑντρεαςΛεκκας Ουαλλια 🏆🏆Σε λίγες μέρες ερχομαι στο Λουτρακι και θα φέρω ένα δώρο στην Χαρα και στο Μιχάλη !!Τι δώρο θα είναι αυτο ??Εχουν ανακαλύψει εδώ στο «εξωτερικό «ένα μηχάνημα που συλαμβανει της βλακείες μην γράψω μπιπ και με κόψεις ,το stupidmeter ,στα ελληνικά βλακομετρο !!Θα το έχεις εκεί στο γραφείο σου ,θα το συνδέσεις με το κομπιούτερ που έχεις και βλέπεις τα σχόλια και οταν υπάρχει σχόλιο σαν το 1633 θα βαράει ο συναγερμός και τάκα τάκα θα το κόβεις !!Θα το κάνω δωρεα στο αγαπημένο μου loutrakiblog από αυτά που έχω μαζέψει 30 χρόνια φούρναρης εδώ στο εξωτερικό !!ΥΓ Ο 1633 δεν ξέρω ουτε τιεργασία κάνει ουτε ποσά βγάζει και ουτε ενδιαφέρει και κανεναν εδώ μέσα !Στο άρθρο αυτο πριν το σχόλιο αυτο ύπαρχου 2 σχόλια το δικό μου και του 1633 πριν από το δικό μου για να πεις ότι τον έκανα να σχολιάσει !Εγω σχολίασα για το άτυχο άλογο και ο κύριος 1633για το μισθολόγιο τον φουρναρεων εξωτερικού !Καλη νύχτα ,μέρα οποτε περάσει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog