Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Festivart ArtTEENS αύριο οι Μπερδεμένα Καλώδια και οι Deterrents στο Λουτράκι

- Advertisement -
  • Το Live θα “ανοίξουν” τα “Μπερδεμένα Καλώδια” που είναι μια νεοσύστατη μπάντα από μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας.

Η ανάγκη για έκφραση και δημιουργία έφερε τα μέλη της κοντά, ενώ η αγάπη για τη ροκ μουσική έκανε τη μπάντα να αποκτήσει το ιδιαίτερο ηχόχρωμα και την ταυτότητά της.

Με ρεπερτόριο τόσο από την ξένη όσο και από την ελληνική ροκ σκηνή, τα Μπερδεμένα Καλώδια έρχονται με νεανικό αέρα και υπόσχονται να ξεσηκώσουν το κοινό.

Την σκυτάλη θα πάρουν οι Deterrents που είναι ένα νεανικό αγγλόφωνο alternative rock συγκρότημα. Τον Μάιο 2023 κυκλοφόρησε το πρώτο τους single, “Hopeless With a Gun” σε όλες τις πλατφόρμες.

Έχοντας παρουσιαστεί live σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, έρχονται να μας εκπλήξουν με τον μοναδικό τους ήχο.

Μπερδεμένα Καλώδια Μέλη:

Γκιώνη Αναστασία – φωνή
Δρίτσα Μαρία – ντραμς
Κοκκινόπουλος Μιχάλης – κιθάρα
Μολές Νικόλας – μπάσο
Μπενάκης Παντελής – κιθάρα
Παπαμιχαήλ Μελίνα – φωνή

DETERRENTS Μέλη :

Γιάννης Τσαρσιταλίδης – φωνή
Τάσος Αλεξανδρόπουλος – ντραμς
Λάμπης Τσατσούλης – μπάσο
Γιώργος Δοσσαράς – κιθάρα

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. παρακαλώ τα στοιχειώδη τουλάχιστον να προσέχετε στις αναρτήσεις σας, σε μια εκδήλωση μας ενδιαφέρει και το “Που” και το “Πότε”

  2. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Είδα κάτι βιντεακια στο φέισμπουκ ,και μου άρεσε το Deterrents !!Καλο είναι να βλέπεις νέα μουσικά συγκροτήματα !Για άλλο παντως θέλω να γράψω κατι που δεν το γνωρίζετε και ο Αντρεας θα σας ενημερώσει όπως προσπαθεί να κάνει πάντα !Την περασμένη εβδομάδα σε μια περιοχή της βόρειας Ουαλλιας το Llangollen γίνετε ένα διεθνή μουσικό φεστιβάλ !Καλιτεχνες ,μουσικοί ,χορευτές από διάφορα κράτη στον κόσμο μαζεύονται για 4-5 μέρες εκεί !Φετος πήρε μέρος και ένας συμπατριώτης μας και Αρίστος μουσικός ο Δημήτρης Μπάκος με την γκάιντα που παίζει !!Ο φίλος μου ο Βασίλης και πατέρας του Δημήτρη με ενημέρωσε λίγο καιθυστερημενα αν ημουν κοντά στο μέρος να πάω να παρακολουθήσω τον Δημήτρη !Ειμαι περίπου 2 ώρες μακρυά από το μέρος αυτο αλλά λόγο εργασίας δεν θα μπορούσα να πάω ετσι και αλλιώς !Οσο μπορούσα είδα από ένα τοπικό κανάλι της Ουαλλιας αποσπάσματα αλλά δεν ήξερα ακριβώς την μέρα που θα έπαιζε ο Δημήτρης !Το συγκεκριμένο φεστιβάλ έδινε το παρόν και ο Κάρολος οσο ήταν πρίγκιπας ,τώρα που έγινε βασιλιάς δεν πάει !!Καλησπερα σε όλους και μπράβο στον Δημήτρη που η φήμη του έχει φτασει και στην Ουαλλια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Περιεχόμενα άρθρου

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog