Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Ευχαριστήριο μήνυμα Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη προς τη Φιλαρμονική

- Advertisement -
  • Η λαμπρή βραδιά των εγκαινίων του Νέου Θεάτρου Παντελής Ζερβός ολοκληρώθηκε με τη συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του εξαίρετου ηθοποιού, που προετοίμασε και παρουσίασε η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου , σε συνεργασία με όλους τους ντόπιους καλλιτέχνες και καθήλωσε το κοινό με ένα πλούσιο και ποικίλο ρεπερτόριο.

Συνολικά συμμετείχαν 12 τραγουδιστές, 40 χορωδοί και ένας σολίστ υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Πελοπίδα Μαυρόπουλου.

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο ακούραστος συνεργάτης και συνοδοιπόρος του Δήμου κ. Αλέξης Κωστάλας, ο οποίος ανέφερε: «Δεν κάνουμε θέατρο για το θέατρο, είχε πει ο Κάρολος Κουν.

Δεν κάνουμε θέατρο για να ζήσουμε. Κάνουμε θέατρο για να πλουτίσουμε τους εαυτούς μας, το κοινό που μας παρακολουθεί, κι όλοι μαζί να βοηθήσουμε να δημιουργηθεί ένας πλατύς, ψυχικά πλούσιος κι ακέραιος πολιτισμός στον τόπο μας».

Και σε αυτά τα λόγια συνοψίζεται η φιλοσοφία του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Με προτεραιότητα την ανάδειξη του εντόπιου καλλιτεχνικού δυναμικού, διατηρώντας υψηλούς καλλιτεχνικούς στόχους και δρώντας ενωτικά, πρωταγωνιστούμε τα τελευταία χρόνια στα πολιτιστικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής αποτελώντας παράδειγμα για την ελληνική επαρχία.

Εκ μέρους του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων επιθυμώ λοιπόν να συγχαρώ τη Φιλαρμονική μας Ορχήστρα, τα ταλαντούχα μέλη της και το ακούραστο εκπαιδευτικό προσωπικό πο υπό την καθοδήγηση του Αρχιμουσικού Πελοπίδα Μαυρόπουλου, προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στον τόπο μας.

Η παρουσία τους στις δύο συναυλίες των εγκαινίων αλλά και σε αυτή την επόμενη ημέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας, μαζί με τους σολίστες του Δούναβη, αποδεικνύουν το υψηλό επίπεδο του μουσικού σώματος το οποίο τυγχάνει πλέον καθολικής αναγνώρισης.

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog