Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Δρομολογείται μελέτη για τον έλεγχο της σταθερότητα της οδικής γέφυρας στην Διώρυγα

- Advertisement -
  • Μελέτη με την οποία θα επιχειρήσει να ελέγξει την σταθερότητα της οδικής γέφυρας που περνάει πάνω από την Διώρυγα θα κάνει η Ολυμπία Οδός.

Η μελέτη κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι απαραίτητες ενισχυτικές παρεμβάσεις, μετά τις κατολισθήσεις που είχαν σημειωθεί τα προηγούμενα χρόνια.

Ένας επιπλέον λόγος που κάνει τους ιθύνοντες της Ολυμπίας Οδού να θέλουν να γίνει ο έλεγχος είναι πως η γνωστή μαφία του χαλκού έχει κλέψει καλώδια και αντλίες, με τις οποίες γίνεται η άντληση των υδάτων που, λόγω της βροχής, μαζεύονται και λιμνάζουν κάτω από την γέφυρα.

Πρέπει να σημειωθεί πάντως, ότι η γέφυρα έχει δημιουργηθεί στο πιο σταθερό σημείο της διώρυγας και η όποια μελέτη θα γίνει περισσότερο για να επιβεβαιωθεί πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.

Μια και ο λόγος για τη Διώρυγα να πούμε ότι έχει ολοκληρωθεί η περίφραξη στο τμήματα της διώρυγας στην πλευρά της Στερεάς Ελλάδας.

Στην πλευρά της Πελοποννήσου έχει ολοκληρωθεί η περίφραξη από τα Ίσθμια μέχρι τον Βασιλόπουλο και πλέον θα συνεχιστεί από την παλιά γέφυρα μέχρι και το σημείο που γίνονται τώρα οι εργασίες αποκατάστασης των πρανών…

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog