Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πανηγύρι στο Σοφικό στις 13 Αυγούστου

- Advertisement -
  • Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σολυγείας, διοργανώνει παραδοσιακή βραδιά στο Δημοτικό Σχολείο Σοφικού, την Κυριακή 13 Αυγούστου…

Χορός και γλέντι μέχρι το πρωί. Ταγουδούν οι Νατάσα Γκολφίνου, η Βάσω Χατζή και ο Γιάννης Νταβέλης. Στο βιολί, ο Θανάσης Ρόκας και στο κλαρίνο, ο Σωτήρης Κοκκόρης.

Τηλέφωνο: 6983601896

 

 

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Το καλοκαίρι εκτός από θάλασσα , διακοπές ,καύσωνες είναι και για τα πανηγύρια !Πανηγυριτζιδες έχουν την τιμητική τους που λεμε !Και όχι μόνο θα πει ο Αντρικος !Για τα πανηγύρια είμαστε όλοι μας και η αφεντιά μου φυσικα !!Ενταξει καλό είναι και το πανηγύρι με το μεζε ,την μπυρα το κλαρίνο την μικροφωνική με το χορευτικό σόου κλπ κλπ !Ο Αντρικος όμως ωφειλει να σας ενημερώσει για μια μουσική βραδυα που θα γίνει στις 4 Σεμπτεμβρη στο Καλλιμάρμαρο προς τιμή του μεγάλου Αντώνη Βανδή !Μουσικος τραγουδιστής στιχουργός θα τον τιμήσουν τραγουδιστες από Ρέμο ,μέχρι Νταλαρα και τραγουδίστριες από Βανδή μέχρι Χαρουλα Αλεξιου !Το αξίζει ο Αντώνης !.,Όσοι μπορείτε και σας αρέσει η μουσική του Αντώνη θα είναι ωραία να πάτε !!Το γράφω από τώρα γιατί η φίλη μας η Χαρά από ότι ξέρουμε είναι απασχολημένη με πολλά και διαφορά και αν περάσει το σχόλιο μου !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog