Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο δήμος Κορινθίων στέλνει βοήθεια στο Λουτράκι

- Advertisement -

Συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης για  τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας στο δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

 

  • Παρασκευή 21 Ιουλίου, 09:00-13:00, Δημαρχείο Κορίνθου

 

Ο Δήμος Κορινθίων από την πρώτη στιγμή συμπαρίσταται στον δοκιμαζόμενο από την φωτιά γειτονικό δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος αμέσως επικοινώνησε με τον συνάδελφό του Γιώργο Γκιώνη και έθεσε στην διάθεση του εξοπλισμό, υποδομέςκαι υπαλλήλους.

 

Σήμερα και μετά την έκκληση που έχει ήδη γίνει από τον δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, συμπράτουμε και συγκεντρώνουμε αύριο Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023 και ώρες 09:00-13:00 στο θεατράκι του δημαρχείου, τα κάτωθι:

 

Συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, κονσέρβες, φρυγανιές, μπισκότα, μπάρες, δημητριακά και οτιδήποτε διατηρείται εκτός ψυγείου).

Εμφιαλωμένο νερό, ισοτονικά, χυμοί, γάλα μακράς διάρκειας και εβαπορέ.

Βρεφικά είδη (γάλα σε σκόνη, βρεφικές κρέμες, πάνες, μωρομάντηλα).

Τροφές ζώων.

Είδη προσωπικής υγιεινής για ενήλικες (χαρτί υγείας, σερβιέτες, αφρόλουτρα, σαμπουάν, conditioner, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σφουγγάρια μπάνιου, σαπούνια, κρεμοσάπουνα, ξυραφάκια).

  • Είδη ρουχισμού, υποδήματα.

 

Παρακαλούμε θερμά τα είδη να είναι τοποθετημένα σε χάρτινα κουτιά και όχι σε σακούλες για την ευκολότερη και αμεσότερη μεταφορά  και απόδοσή τους στους πληγέντες.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog