Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Tα εύσημα πήρε ο Γκιώνης για τη διαχείριση της φωτιάς στο Λουτράκι (VIDEO)

- Advertisement -

Στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο Λουτράκι, που είχε μοναδικό θέμα την πυρκαγιά στο Λουτράκι και τη διαχείριση των συνεπειών, το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος του Sportcamp κ. Σπύρος Καραβούλης, η Πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Κορινθίας κ. Σοφία Φιλιππίδου, ο Πρόεδρος του ΞΕΝΙΟΥ ΖΕΥ κ. Γιάννης Κόντης, η βουλευτής της ΝΔ κ. Μαριλένα Σούκουλη, εκπρόσωποι των εθελοντών δασοπυροσβεστών.

Απαντες έδωσαν συγχαρητήρια στις αρμόδιες Αρχές, Πυροσβεστική και Αστυνομία, εθελοντές, αλλά και στον ίδιο το δήμαρχο και τις υπηρεσίες του δήμου που νυχθημερόν κλήθηκαν να διαχειριστούν μια ιδιαιτέρως δύσκολη κατάσταση. Τα εύσημα απέδωσαν στο Γιώργο Γκιώνη, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, οι τοπικοί βουλευτές, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία για την άψογη συνεργασία στη διαχείριση της κρίσης.

Οι συγχαρητήριες επιστολές και οι ευχαριστίες πολιτών για την επικοινωνία που είχαν με το δημαρχο Γιώργο Γκιώνη αλλά και την παρουσία του σε κάθε συμβάν, έφθασαν και στο μεηλ του Loutrakiblog.gr

Η συνεδρίαση είχε ενημερωτικό χαρακτήρα και έδωσαν το παρών σχεδόν όλοι οι σύμβουλοι.

Αρχικά το λόγο πήραν οι κ.κ Καραβούλης και εκπρόσωποι των φορέων. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων και των δημοτικών συμβούλων.

Αφού κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι άσκησαν δριμεία κριτική στο δήμαρχο για τη διαχείριση της κατάστασης, έκαναν πως δεν άκουσαν μάλλον όλους τους εμπλεκόμενους φορείς οι οποίοι συνεχάρησαν το δήμαρχο, προσπάθησαν όπως στηλίτευσε ο Γιώργος Κοντός να κάνουν αντιπολίτευση πάνω στα καμμένα….

Μετά το πέρας των τοποθετήσεων η πλειοψηφία των συμβούλων της αντιπολίτευσης έφυγε, χωρίς να ακούσουν τους εκπροσώπους των Υπηρεσιών του Δήμου, οι οποίοι οφείλουμε να πούμε ότι υπερέβαλλαν εαυτόν, ο καθής από το πόστο του, είτε να εξυπηρετούν πολίτες , είτε να τρεχουν στα καμμένα, είτε να κουβαλούν νερό, είτε σε απεγκλωβισμούς, είτε σε φιλοξενία.

  • Συμπέρασμα: H φωτιά δεν «έκαψε» το Γκιώνη, που απέδειξε ότι ένας έμπειρος δήμαρχος, διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις με αποτέλεσμα. και όχι μόνο κουρασμένος δεν είναι αλλά πανταχού παρών! Ποιους «έκαψε» δείτε στο βίντεο που ακολουθεί! 

Δείτε ολόκληρη τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Χ@ρα

ΥΣ. Φεύγοντας παράταξη της αντιπολίτευσης άφησε πίσω της αυτά!

 

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ………
    ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ. ???
    ΟΣΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΧΟΥΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ………….

  2. Για ποια διαχείριση ακριβώς μιλάμε;; Που μας άφησε να καούμε;; Που έγινε όλο το δάσος κάρβουνο;;Για την ολιγορία;; Για τα εναέρια μέσα που ήρθαν με 45’ καθυστέρηση ή για τα επίγεια που δεν εμφανίστηκαν στην Καλλιθέα ποτέ;;
    Το μέγεθος της καταστροφής μιλάει από μόνο του και κάθε άλλο παρά περήφανος για τη διαχείριση θα’πρεπε να αισθάνεται ένας υπεύθυνος και ευσυνείδητος δήμαρχος! Ντροπή!!

  3. Αλήθεια, ο Δήμαρχος έχει κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες όπως ορίζει ο Νόμος εντός 30ημερών για την κήρυξη του καμένου δάσους ως αναδασωτέο ή στο πλάνο έχει την οικοπεδοποίηση;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog