Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ο Τίμος, η παρέμβαση της ΟΕΒΕ και το «ύποπτον» της συγκυρίας !

- Advertisement -

Η Ομοσπονδία θυμήθηκε να εκδώσει δελτίο τύπου επιλέγοντας το συγκεκριμένο θέμα , όταν τα επίσημα δελτία τύπου σε διάστημα 19 μηνών είναι μόλις 4!

 

Δελτίο τύπου εξέδωσε η ΟΕΒΕ Κορινθίας στηλιτεύοντας τις δηλώσεις του αντιδημάρχου Τουρισμού Κορίνθου αναφορικά με το παραλιακό μέτωπο των Αγίων Θεοδώρων. Η ανακοίνωση δεν θα προκαλούσε ερωτηματικά εάν κανείς δεν λάμβανε υπόψιν την συχνότητα παρέμβασης δια δελτίων τύπου της ομοσπονδίας και την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Προέδρου της Τάσου Μποζίκη με δημοτική παράταξη αντίπαλη με αυτήν του αντιδημάρχου.

 

Ας τα δούμε λοιπόν αναλυτικά.

Η ΟΕΒΕ , στην επίσημη σελίδα της στο Facebook μοιάζει μια ομοσπονδία που υπολειτουργεί. Οι ανακοινώσεις της δεν είναι συχνές, κυρίως είναι κοινοποιήσεις τρίτων.

 

Συγκεκριμένα:

Πριν την ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου, ημερομηνία 24,7 καταγράφουμε

  • Στις 25 Ιουνίου ανακοίνωση – ΔΤ για την επίσκεψη του Κωστή Χατζηδάκη και την διαμαρτυρία προς την ΔΕΕΠ επειδή αυτή ήταν σε εργάσιμες ώρες και δεν ήταν δυνατόν να παρευρεθούν ( δεν ξέρω όταν εκλέγεσαι δίνεις και ωράριο που μπορείς να εκπροσωπείς το όργανο; πρώτη φορά το ακούω!)
  • Στις 15 Μαρτίου βρίσκουμε μια κοινοποίηση ανακοίνωσης του επιμελητηρίου για παράδοση ειδών σε σεισμόπληκτους και ένα κάλεσμα διαμαρτυρίας για το δυστύχημα των Τεμπών.

Κατοπιν, πηγαίνουμε στον Οκτώβριο του 2022 όπου η ΟΕΒΕ κοινοποιεί μια συνέντευξη του κΒασιλακόπουλου σε τηλεοπτικό σταθμό.

31 Αυγούστου 2022 βρίσκουμε την 2η επίσημη ανακοίνωση της ΟΕΒΕ, ανακοίνωση για σεμινάρια

2 Αυγούστου 2022 έχουμε μια ακόμα κοινοποίηση δήλωσης του κΒασιλακόπουλου για την συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στην Κόρινθο

4 Απριλίου 2022 βρίσκουμε ένα τρίτο ΔΤ της Ομοσπονδίας για τις τιμές σε καύσιμα και προϊόντα.

Υπάρχουν ακόμα 3 δημοσιεύσεις από site της Κορινθίας με θέμα το κάλεσμα της ΟΕΒΕ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας , ένα ευχαριστήριο για την παρουσία στον ετήσιο χορό της ομοσπονδίας και η χρονιά του 2022 κλείνει σε αναρτήσεις με την πρόσκληση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Σε 19 μήνες λοιπόν, 4 επίσημα ΔΤ από την Ομοσπονδία

 

1 για την ακρίβεια, 1 για το κάλεσμα διαμαρτυρίας των Τεμπών, 1 για σεμινάρια και ένα για τον κΠιέτρη.

 

Χωρίς να αμφισβητεί κάποιος την απόφαση έκδοσης ενός τέτοοιυ δελτίου τύπου, δεν μπορεί να μαην αναρωτηθεί. Στους 19 μήνες δεν υπήρξαν άλλα θέματα πέραν των ανωτέρω που σημειώθηκαν για να παρέμβει η ΟΕΒΕ;

 

Η προηγούμενη Πρόεδρος κ.Μαρίνα Ταουξίδη είχε θέσει ψηλά και αγωνίστηκε όσο μπορούσε για την δημοτική αγορά Κορίνθου. Η παρούσα διοίκηση ποιούς στόχους είχε θέσει;

 

Ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ ανακοινώθηκε πριν απο λίγες ημέρες υποψήφιος με την παράταξη ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, της αντιπάλου παράταξης με την οποίαν κατέρχεται ο κΠιέτρης. Χρησιμοποιεί ο Πρόεδρος την Ομοσπονδία για αντιπολίτευση;

Η συγκυρία δημιουργεί συνειρμούς αν μη τι άλλο δεδομένου οτι η ΟΕΒΕ ουδεμία παρέμβαση, ανακοίνωση έχει κάνει για τους επιχειρηματίες της Κορίνθου, τους επιχειρηματίες που επένδυσαν στις παραλίες της Κορίνθου μετά μάλιστα απο την πανδημία, στηρίχθηκαν απο το δήμο και μεταμόρφωσαν το παραλιακό μέτωπο. Το μείζον όλων ήταν οι δηλώσεις του κΠιέτρη; Και τι έχει να πει η ΟΕΒΕ για την τοποθέτηση του αντιδημάρχου Λουτρακίου , το ύφος και το λεξιλόγιο, αλλά και τα σχόλια δεκάδων χρηστών που καταφέρονται εναντίον των επιχειρηματιών της Κορίνθου;

 

Η παράταξη με την οποίαν πολιτεύται ο κΜποζίκης οδήγησε σε μαρασμό τα Καλάμια και ανέστειλε την επιχειρηματική δραστηριότητα. Καλό θα ήταν να το θυμάται, ως υποψήφιος και ως Πρόεδρος της ΟΕΒΕ, κυρίως ως Πρόεδρος της ΟΕΒΕ διότι έχει εκλεγεί για να εκπροσωπεί όλους και όχι μερίδα.

 

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog