Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Hellenic Train: Θα αποζημιωθούν όσοι επιβάτες μετακινήθηκαν με λεωφορεία εξαιτίας της πυρκαγιάς

- Advertisement -
  • Με ανακοίνωσή της η Hellenic Train ενημερώνει τους επιβάτες των αμαξοστοιχιών 54, 56, 55 και 57 (Αθήνα – Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη – Αθήνα), καθώς και τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας 887 (Καλαμπάκα – Αθήνα), οι οποίοι σήμερα, Τετάρτη (26/7), μετακινήθηκαν με λεωφορεία της εταιρείας εξαιτίας της πυρκαγιάς που διέκοψε την κυκλοφορία, ότι δικαιούνται αποζημίωσης, βάσει του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 782/2021.

Το αίτημα για την αποζημίωση μπορεί να γίνει έως και τρεις μήνες μετά το συμβάν. Η αποζημίωση καταβάλλεται εντός ενός μήνα από την υποβολή του αιτήματος.

Οι επιβάτες των παραπάνω αμαξοστοιχιών έχουν δικαίωμα να αποζημιωθούν με το 50% της αξίας του εισιτήριού τους από τα φυσικά ταμεία της εταιρείας, με την έκδοση ονομαστικού κουπονιού ισχύος ενός έτους ή με μετρητά.

Εναλλακτικά, και σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, η Hellenic Train προσφέρει ένα δωρεάν εισιτήριο, ίσης αξίας, με δικαίωμα ταξιδιού έως το τέλος του έτους.

«Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε για την κατανόηση στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας» καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

 

 

protothema

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog