Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας πρώην επικεφαλή Δημοτικής Παράταξης

- Advertisement -
  • Ένα δυσάρεστο γεγονός κόντεψε να στοιχίσει τη ζωή στον πρώην επικεφαλή της Δημοτικής Παράταξης «Ώρα για Δράση», Δημήτρη Βασιλείου,  την ώρα που ξεκουραζόταν κάνοντας το μπάνιο του με την σύζυγό του στη Λίμνη Ηραίου. 

Χθες Παρασκευή, ενώ απολάμβαναν τον καλοκαιρινό καιρό και τη θάλασσα, ο κ. Δημήτρης Βασιλείου έχασε την ισορροπία του και έπεσε με το πρόσωπο στη θάλασσα χτυπώντας το κεφάλι του και χάνοντας τις αισθήσεις του μέσα στο νερό. Έντρομη η σύζυγός του, όταν τον είδε πλεούμενο ζήτησε αμέσως βοήθεια.

Ωστόσο, μέσα στην ατυχία του ο κ. Βασιλείου ήταν τυχερός, καθώς σε πολύ κοντινή ταβέρνα βρισκόταν ένας γιατρός που του έκανε τις απαραίτητες ενέργειες για να αποτραπούν τα χειρότερα. 

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου παραμένει μέχρι και αυτή τη στιγμή διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση με αρκετό  νερό στους πνεύμονες . Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην επικεφαλής της «Ώρας για Δράσης» είχε ήδη βεβαρυμένο ιστορικό με τους πνεύμονές του λόγω πρόσφατου προβλήματος υγείας.

Πάντως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερά κρίσιμη με προοπτικές βελτίωσης. Οι γιατροί παρακολουθούν πολύ στενά την πορεία της εξέλιξης της υγείας του προσπαθώντας να κάνουν το βέλτιστο για την αποκατάσταση της υγείας του κ. Βασιλείου.

Το loutrakiblog εύχεται την ταχεία επάνοδό του στην καθημερινότητα και φυσικά την ταχεία του ανάρρωση.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εύχομαι ολόψυχα να βελτιωθεί η υγεία του πρώην επικεφαλής.
    Ο επικεφαλής, του επικεφαλής ΟΧΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ. Διορθώστε παρακαλώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog