Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Βασίλειος Μπαλάφας: Οι χρεωκοπημένες ιδέες των αγοραστών οικοπέδων και σακούλων για τα ενεργούμενά τους

- Advertisement -

💲 Είναι πια προφανές και γνωστό ότι στο Δήμο Κορινθίων το παιχνίδι χοντραίνει. Όπως τους μάθεις άλλωστε … Και αφού τους έμαθες στο αλισβερίσι και τη δοσοληψία, έτσι θα σε παίξουν.
💲 Δεν είμαι σε θέση να μπορώ να προδικάσω με ποιον τρόπο θα αντιδράσουν οι πολίτες στις κάλπες τον Οκτώβριο για αυτά τα βρωμερά πράγματα.
💲 Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι η αναμέτρηση όλο και περισσότερο γίνεται μεταξύ αυτών που παίρνουν … και των υπολοίπων.
💲 Τα φαινόμενα είναι πια καθημερινά. Πριν λίγες ημέρες ήταν οι σκουπιδοσακούλες. Μετά η πίσσα και τα μπετά στο πάρτι. Αργότερα έπεσαν και τα οικόπεδα προς αγορά και “αξιοποίηση” .
💲 Ανερυθρίαστα όλα αυτά. Στη φόρα. Ποιος ξέρει άραγε τι γίνεται από πίσω …
💲 Ναι … Από αυτούς που τολμούν να μιλούν για λεηλασίες …
💲 Ε και κάπως έτσι, στην κάλπη θα πάνε εκείνοι που πούλησαν κάποιο οικοπεδάκι και εκείνοι που δεν πούλησαν. Εκείνοι πού πούλησαν σκουπιδοσακούλες και εκείνοι που δεν πούλησαν. Εκείνοι που έριξαν δυο μπετονιέρες πίσσα και μπετόν και εκείνοι που δεν έριξαν. Εκείνοι που πάρταραν και εκείνοι που δεν πάρταραν.
🎯 Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ποιοι είναι οι περισσότεροι και για ποιο λόγο τελικά οι εκλογές θα τελειώσουν από την πρώτη Κυριακή στο Δήμο Κορινθίων.
💲 Ντάξει … Υπάρχουν πάντα και εκείνοι που χαίρονται με τη χαρά του συνυποψήφιου, αλλά δεν πολυμετράνε … Στην ίδια φωτογραφία μπαίνουν, στα ίδια πανηγύρια πάνε και μετά σηκώνουν άλλες φωτογραφίες με λεζάντες του τύπου “δίδυμο φωτιά”, “τριάδα μπαρούτι”, “τετράδα γιρλάντα” και τέτοια. Στο τέλος θα γίνουν μαλλιοκούβαρα μεταξύ τους και θα ησυχάσουν. Ειδικά μια νεόκοπη υποψήφια (όχι σε ηλικία), την πάνε όλοι πέρα δώθε, νομίζει ότι θα πάρει 3-4 χιλιάδες σταυρούς και αν περάσει τους 300 θα είναι άθλος. Το είχε πάθει και ένας άλλος το 2019 που έλεγε ότι θα πάρει 3.000 σταυρούς και μοίραζε κιόλας κατοστάρες (σταυρών) στα φιλαράκια του και με το ζόρι πέρασε τους 600 σε κλειστό δίπολο μάλιστα μέσα έξω. Σάρωσε δηλαδή.
💲 Τέλος έχουμε και τα γνωστά ενεργούμενα να χλευάζουν οτιδήποτε δεν εγκρίνεται από τα κεντρικά της Καλτσεστρούτσι και της Πράβντα. Και αυτό γίνεται επισήμως. Έχει παρατηρηθεί το προφίλ του Δήμου Κορινθίων να μπαίνει σε λεκτικές αντιπαραθέσεις … Τώρα μπαίνει μόνο του, ξεχνά να το αλλάξει αυτός/ή που το χειρίζεται, το φαινόμενο είναι απαράδεκτο. Το προφίλ του Δήμου Κορινθίων είναι προφίλ για όλους τους πολίτες, για όλους τους συνδυασμούς, για όλους τους υποψηφίους. Δεν είναι τρόλι.
💲 Τα ενεργούμενα λοιπόν του “εθελοντισμού” και της “ελευθερίας”, που χλευάζουν μονομερώς (όλως τυχαίως), δεν έχουν σταθεί στον πακτωλό χρημάτων που ρίχνεται για να βγάζουν τη μούρη τους κάποιοι στα κανάλια χωρίς κανένα μετρήσιμο αποτέλεσμα. Αντιθέτως διατάχθηκαν να χλευάσουν μια εξαιρετικά πρωτότυπη ιδέα που διατυπώθηκε από την “Πνοή Δημιουργίας”. Και την ημέρα που έβαλαν μπροστά την σκ*τομηχανή τους, οι Κυριακάτικες εφημερίδες τους τα επέστρεφαν και μάλιστα σε μορφή διασποράς … Όλα πίσω …
🎯 Παραθέτω σχετική φωτογραφία.
⚠ Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο την πάτησε κάποτε και ο πρώην. Για κάθε έναν που “αγόραζε” έχανε 10. Δεν τα είπε όμως αυτά στο πρόσφατο δείπνο της ντροπής.
✅ Καλό σας απόγευμα !

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog