Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αρχαία Ολυμπία: Στη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία πραγματποιήθηκε το Imagine Peace Juniors Camp

- Advertisement -
  • Το IMAGINE PEACE JUNIORS CAMP, τo 7-ήμερο προνομιακό πρόγραμμα, σχεδιασμένο για παιδιά και εφήβους από όλο τον κόσμο, ηλικίας 10 έως 16 ετών, έλαβε χώρα και φέτος στις μαγευτικές εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία.

Το εξειδικευμένο αυτό πρόγραμμα διοργανώθηκε από το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας σε συνεργασία με το SPORTCAMP και τέλεσε υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, του Συνδέσμου Ελλήνων Ολυμπιονικών, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Μέσα από αυτή τη μοναδική εμπειρία, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αρχαιοελληνικά αθλήματα, να εντρυφήσουν στη σπουδαιότητα της Ολυμπιακής Εκεχειρίας και στο πώς οι αξίες της μπορούν να έχουν θετική επιρροή στην προσωπικότητά τους, αναπτύσσοντας τις ηγετικές τους ικανότητες.

Το Imagine Peace Juniors Camp, είναι μία πρότυπη & πιστοποιημένη  αθλητική και πολιτιστική εμπειρία ζωής από τους κορυφαίους φορείς, που αποτελεί πολύτιμο εφόδιο για κάθε βιογραφικό.

Το πρόγραμμα αποτελείται από 5 Κεντρικούς Πυλώνες: Αρχαία Ελληνικά Αθλήματα, Αξίες Ολυμπιακής Εκεχειρίας, Σεβασμός στη Διαφορετικότητα, Ανάπτυξη Ηγετικών Δεξιοτήτων και Φιλία.

Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν το αποκλειστικό προνόμιο της εκπαίδευσης και διαμονής στις υπερσύγχρονες υποδομές της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας ακολουθώντας τη διαδρομή των ηγετικών στελεχών του Ολυμπιακού κινήματος.

Ένα πρόγραμμα πλούσιο σε αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, επαφή με τη φύση και τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, στο πλαίσιο της συνεργασίας των λαών και της προαγωγής της ειρηνικής συμβίωσης.

To SPORTCAMP είναι το μεγαλύτερο και πιο ολοκληρωμένο κέντρο διοργάνωσης και υλοποίησης Sports Tours & Camps και κατασκήνωσης στην Ελλάδα, με άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό.

Συνεργάζεται με ευρύ δίκτυο αθλητικών Ομοσπονδιών, συλλόγων, σχολείων και οργανισμών, παρέχοντας εξατομικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης, προπόνησης, εκγύμνασης και πολιτιστικής κατάρτισης.

Πλήθος ομάδων από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ασία, φιλοξενούνται κάθε χρόνο στις εγκαταστάσεις του, καθώς διοργανώνει με αξιοπιστία και εμπειρία άνω των 40 ετών, Αθλητικά Camps και Εκδηλώσεις.

​Το πρόγραμμα διεξήχθη στην ελληνική και αγγλική γλώσσα και θα υλοποιηθεί και εντός του 2024. Για περισσότερες λεπτομέρειες και εκδήλωση ενδιαφέροντος, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sportcamp.gr

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog