Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι της παράταξης του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη

- Advertisement -
  • Ο συνδυασμός του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ”, ξεκίνησε να ανακοινώνει τους υποψήφιους για τις δημοτικές εκλογές τις 8ης Οκτωβρίου 2023

Οι Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές έρχονται και ο συνδυασμός του νυν δημάρχου, “Παρέμβαση Πολιτών”, αρχίζει να παρουσιάζει τα πρώτα ονόματα υποψηφίων.

Ίσως να είναι τυχαίο ή ίσως όμως να θέλει να περάσει και ένα μήνυμα, οι πρώτοι δύο υποψήφιοι του συνδυασμού προέρχονται από τον τομέα της υγείας, με την ανακοίνωση του καταξιωμένου γιατρού που ζει μόνιμα στο Λουτράκι, Θάνου Γιαννουλάκη και της δραστήριας νοσηλεύτριας του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου, Αρετής Βασιλείου.

Το σίγουρο είναι ότι ο νυν Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης δίνει μεγάλη έμφαση στις υγειονομικές μονάδες του Δήμου μας και αποσκοπεί στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Δείτε τους πρώτους υποψήφιους του Δημάρχου:

Καλωσορίζουμε στην 𝚷𝚨𝚸𝚬𝚳𝚩𝚨𝚺𝚮 𝚷𝚶𝚲𝚰𝚻𝛀𝚴 έναν καταξιωμένο γιατρό και έναν ιδιαίτερα δραστήριο άνθρωπο, τον Θάνο Γιαννουλάκη.

Ο Θάνος Γιαννουλάκης γεννήθηκε το 1977 και μεγάλωσε στην Πλατεία Αμερικής και στο Λουτράκι λόγω της καταγωγής της μητέρας του. Θυμάται τον εαυτό του από νηπιακή ηλικία μεταξύ Λουτρακίου, Πισίων και Σχίνου.

Είναι Γενικός Οικογενειακός Ιατρός, διαμένει μόνιμα στο Λουτράκι από το 2011 και λειτουργεί το ιδιωτικό του ιατρείο του από το 2017. Εργάσθηκε στο Γ.Ν. Κορίνθου, στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, στο Γ.Ν.Ν.Θ. «Σωτηρία», στο Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός» και στις ιδιωτικές κλινικές της Αθήνας «Κυανούς Σταυρός», «Κεντρική Κλινική», «City Clinic», «Αττικό Θεραπευτήριο», Κλινική «Αθηνά», σε παθολογικό-χειρουργικό τομέα και σε Μονάδα Τεχνητού Νεφρού.

Είναι εγγεγραμμένος στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας στο Π.Μ.Σ. (M.Sc.-MPH) με τίτλο «Επαγγελματική και Περιβαλλοντική Υγεία». Είναι

🔸 Πρόεδρος των Ιδιωτών Γενικών Οικογενειακών Ιατρών Ελλάδος «ΕΣΤΙΑ»,

🔸 μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Οικογενειακών Ιατρών «WONCA»,

μέλος της Ακαδημίας Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής και Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας,

🔸 μέλος της Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής,

🔸 μέλος της Πανελλήνιας Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού και

🔸 μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας.

👨‍👩‍👧‍👦 Είναι παντρεμένος με την Αιμιλία Παΐζη επίσης Ιατρό Βιοπαθολόγο – Μικροβιολόγο και έχουν δυο παιδιά, την Μοίρα και τον Μάριο.

✌ Θάνο, η παρουσία σου είναι μεγάλη τιμή και ιδιαίτερη χαρά για τη Παρέμβαση πολιτών. Σου ευχόμαστε

καλή επιτυχία!

Καλωσορίζουμε μια δραστήρια γυναίκα με διάθεση προσφοράς στον συνάνθρωπο, την Αρετή Βασιλείου στην ομάδα της 𝚷𝚨𝚸𝚬𝚳𝚩𝚨𝚺𝚮𝚺 𝚷𝚶𝚲𝚰𝚻𝛀𝚴!

Η Αρετή, κόρη του συνταξιούχου στρατιωτικού και εργολάβου Δημήτρη Βασιλείου, με καταγωγή από τα Ιωάννινα, ζει και δραστηριοποιείται μόνιμα στο Λουτράκι.

👩‍🔬 Είναι πτυχιούχος Νοσηλεύτρια και μητέρα δύο παιδιών. Τα δύο τελευταία έτη εργάζεται στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, ενώ έχει εργαστεί για πολλά έτη στα επείγοντα περιστατικά (Τ.Ε.Π.) και σε κλινικές στα Γενικά Νοσοκομεία ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «Γ. ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ», Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς», στην Ιδιωτική Κλινική «ΜΗΤΕΡΑ», καθώς και στην Εταιρεία Προαγωγής της Ψυχικής Υγείας Ηπείρου. Ιδιαίτερα σημαντική και απαιτητική ήταν και η περίοδος υπηρεσίας της σε κλινική με ασθενείς COVID-19, με δεδομένα τα προβλεπόμενα αυστηρά πρωτόκολλα, τον υψηλό βαθμό επικινδυνότητας και τις αυξημένες απαιτήσεις φροντίδας και εμψύχωσης των ασθενών.

🔸 Η μακροχρόνια και πολύτιμη αυτή γνώση και εμπειρία της, σε συνδυασμό με την αγάπη και τη διάθεση προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, είναι το υπόβαθρο για την ενεργότερη συμμετοχή της στα κοινά.

🙏 Αρετή, σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog