Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αυτή είναι η νέα πινακίδα που κατακλύζει τους δρόμους

- Advertisement -
  • Οι δρόμοι αλλάζουν διαρκώς και μαζί τους και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Για αυτό θα πρέπει να γνωρίζετε την έννοια κάθε νέας πινακίδας για να μην βρεθείτε χρεωμένοι με ένα ακριβό πρόστιμο.

Τίποτα δεν είναι πιο ενοχλητικό από το να λάβεις μια ακριβή κλήση της αστυνομίας κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών. Για αυτό τον λόγο, οι οδηγοί θα πρέπει να πάντα να ερευνούν εκ των προτέρων του ισχύοντες κανόνες κυκλοφορίας κάθε χώρας που πρόκειται να επισκεφθούν. Μόνο έτσι θα γλιτώσετε από το άγχος και φυσικά και τις εκάστοτε ποινές.

Η Γαλλία για παράδειγμα, εισήγαγε πρόσφατα έναν νέο κανόνα κυκλοφορίας και μαζί του ένα νέο σήμα οδικής κυκλοφορίας, και σε περίπτωση που οι οδηγοί δεν προσαρμοστούν θα τους επιβληθεί πρόστιμο 135 ευρώ.

Η νέα πινακίδα κυκλοφορίας είναι μπλε και δείχνει έναν λευκό ρόμβο.

 

carandmotor

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Να σας αναφερω κάτι εδώ σχετικο με την κυκλοφορία και τα σήματα αν και λίγο θα ενδιαφέρει τους φίλους μας σχολιαστας εδώ στο μπλογκ !!Απο της 17 Σεμπτεβριου εδώ στην θρυλική Ουαλλια θα έχουμε μια «κυκλοφοριακή επανάσταση «αν είναι Σωστος ο όρος !!Η κυβέρνηση της Ουαλλιας πήρε μια απόφαση οι δρόμοι που ήταν με όριο ταχύτητας τα 30 μίλια να γίνουν 20 😳😳Σε όλη την χώρα της Ουαλλιας και μόνο θα υσχιουν τα νέα όρια ταχύτητας !!Στην υπόλοιπη Βρετανία (Αγγλία Σκωτία Ιρλανδία )δεν θα υσχιει αυτο !Θα χρειαστεί φυσικα να αλλάξουν και τις πινακίδες από 30 σε 20 !Ορισμενοι δρόμοι σε όλες τις πόλεις της ουαλιας θα μείνουν όπως είναι !Εδω πχ στο θρυλικό Νιουπορτ θα χρειαστούν να αλαξουν 170 δρόμους στην πόλη !!Τωρα τα ωφέλη και τα προβλήματα θα πάρει ώρα να σας τα γράψω αλλά ο περισσότερος κόσμος δεν συμφωνεί με τα μέτρα αυτά !!Αντε καλή εβδομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog